©  Foto:

På skinnecykel med Djursland for Fuld Damp

Trænger dig og familien til at komme ud og røre jer, men ved ikke helt hvor turen skal gå hen? Hop på et par skinnecykler, også kendt som en dræsine, mellem Allingåbro og Randers hos Djursland for Fuld Damp, hvor I kan cykle helt op til 16 kilometer og opleve den danske natur fra en helt ny side. 

Aktiviteter og oplevelser med skinnecykler

Tag en tur på skinnecykler gennem landskabet på Djursland. Start turen fra den gamle station i Allingåbro og kør langs med Randers Fjord, lige så langt I orker. Turen går gennem den smukke danske natur, hvor I kommer gennem skove og ud over de åbne marker.

Pauser og en god madpakke

Efter at have suset afsted på skinnerne er det også tid til at tage en pause. Nyd f.ek. udsigten ud over fjordlandskabet fra udsigtstårnet i Floes eller slå jer ned på en af skinnecyklernes restepladser, hvor I kan nyde jeres medbragte mad.

Efter at have kørt cirka 8 km på skinnecyklerne, passerer I Randers Fjord Feriecenter. Her er I også velkommne til at spise jeres medbragte madpakke eller tage et hvil i Café Kærbo, hvor I også kan købe pizza, sandwich, kaffe/te med kage, is, kolde drikke, og selvfølgelig lidt slik til ”de søde”.

Se, hvad andre deler på Instagram

#djurslandforfulddamp #visitdjursland #visitaarhusregion