Gå til indhold
©  Foto:

NorthSide

Hvert år inviterer NorthSide til tre dages fantastisk musikfestival, hvor verdens største stjerner, såvel som nye spirende artister, særligt inden for indie og rock, præsenteres. NorthSide skaber en oplevelse, som ikke findes noget andet sted, og hvor økologi, urbanitet og bæredygtighed er grundsten.

NorthSide får nye omgivelser

I 2022 var NorthSide, for første gang, i det smukke naturområde, Eskelunden, der ligger kun et stenkast fra Aarhus Å og lige i baghaven af smilets by.

Store navne

I 2023 består de store navne på NorthSide bl.a. af Tobias Rahim, Benjamin Hav, Nik & Jay, Lamin og Lukas Graham.

Mere end musik

Oplev det spektakulære Sideshow, hvor cabaret, sabelslugning og Silent Disco går hånd i hånd, gå amok i det 100 % økologiske og uimodståelige madudvalg, der lokker enhver i fordærv, eller udforsk pladsens mange små kroge. NorthSide garanterer et festprogram spækket med uforglemmelige oplevelser.

Festivalen går forrest, vil være bæredygtigt førende og iværksætter konstant banebrydende tiltag, såsom at være den første store festival i verden til at benytte sig af 100 % grøn strøm.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at overnatte på festivalen. Se, hvor du kan overnatte i Aarhus under festivalen her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: