Gå til indhold
©  Foto:

NorthSide

Hvert år inviterer NorthSide til tre dages fantastisk musikfestival, hvor verdens største stjerner, såvel som nye spirende artister, særligt inden for indie og rock, præsenteres. NorthSide skaber en oplevelse, som ikke findes noget andet sted, og hvor økologi, urbanitet og bæredygtighed er grundsten.

NorthSide får nye omgivelser

I 2022 var NorthSide, for første gang, i det smukke naturområde, Eskelunden, der ligger kun et stenkast fra Aarhus Å og lige i baghaven af smilets by.

Store navne

I 2023 bestod de store navne på NorthSide bl.a. af Muse, The Chemical Brothers, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Lukas Graham og The 1975.

Mere end musik

Oplev det spektakulære Sideshow, hvor cabaret, sabelslugning og cirkus går hånd i hånd, gå amok i det uimodståelige madudvalg, der lokker enhver i fordærv, eller udforsk pladsens mange små kroge. Uanset hvor på pladsen du bevæger dig hen, garanterer NorthSide et festprogram spækket med uforglemmelige oplevelser.

Festivalen går forrest, vil være bæredygtigt førende og iværksætter konstant banebrydende tiltag, såsom at være den første store festival til at benytte sig af strøm fra elnettet

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at overnatte på festivalen. Se, hvor du kan overnatte i Aarhus under festivalen her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: