Gå til indhold
©  Foto:

Molskroen

Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og gode service. Det er dyder, som de værner om hver eneste dag, samtidig med forfiner de og udvikler deres måde at være restaurant og hotel på - altid med gæsten i fokus.

Igen i 2022 fik Molskroen Michelins Grønne Stjerne.

Gourmet Restaurant

Molskroens gourmet restaurant bygger på stolte traditioner med chefkokke som Wassim Hallan og Michel Michaud i køkkenet, og nu siden 2016 med chefkok Steffen Villadsen i spidsen for den gastronomiske linie på Molskroen.

Molskroens køkkenchef, Steffen Villadsen, sætter en ære i både at hylde de kendte klassiske tilberedninger og det gode håndværk, samt hele tiden at videreudvikle Molskroens høje gastronomiske niveau, og har i løbet af det seneste år tilføjet et mere moderne udtryk til menukortet.

Gamle traditioner

Molskroen har lange traditioner med den gode gastronomi og forkælelse i højsædet. Sådan er det også i dag. De 18 værelser fremstår moderne med eksklusivt indretning og med stilfuldt design. 

Molskroen ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge. Her er god mulighed for at udforske det smukke landskab og den skønne badestrand. Molskroen er omringet af ro men kun få kilometer derfra findes der byliv, hurtigfærge og Aarhus Lufthavn. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#molskroen #visitdjursland #visitaarhusregion

Share your moments with us: