©  Foto:

Molshøjgård

Molshøjgård er et dejligt overnatningssted med 3 rummelige og store lejligheder på en stor grund omgivet af åbne marker og med udsigt til Kalø Vig og storslået natur lige uden for døren.

Ferie i landlig idyl

Gården Molshøjgård grænser op til Nationalpark Mols Bjerge med betagende udkigssteder, cykelruter, vandreruter og mange turforslag. Her er fred og ro. Ca. 3 km fra Molshøjgård ligger Rønde by med gode indkøbsmuligheder, restauranter og 1 km derfra Nappedam Lystbådehavn med strand og badebro. Indenfor 30 min. kørsel når du både større byer som Aarhus, Ebeltoft og Grenaa samt Djurslands mange attraktioner.

På gården finder du en lille gårdbutik med hjemmelavede produkter.

Lejligheder med 6-8 sovepladser

De 3 lejligheder, med navnene Kalø, Marken og Stokrosen, er fra 2018/2019. Det samme gør sig gældende for møbler og inventar. Selve længen er fra 1930’erne. Lejlighederne er velegnede til familier med større og mindre børn og der er ml. 1 og 2 separate soveværelser i hver lejlighed samt mulighed for opredning på sovesofa i stuen. Sovepladserne består af både dobbeltseng, køjeseng og sovesofa.

Lejlighedernes beliggenhed med i alt 22 faste sovepladser gør det velegnet for større grupper at besøge Molshøjgård. 

Faciliteter

Egen indgang, terrasse, kombineret ophold/spise/køkkenrum, eget bad med bruseniche samt eget køkken med stort køle-fryseskab, ovn, induktionskogeplade samt opvaskemaskine til hver af lejlighederne. Derudover er der gratis Wi-Fi og TV, med mulighed for streaming af egne kanaler over TV’et.

Med til lejen hører forbrug af el og vand, slutrengøring samt sengelinned, håndklæder og viskestykker – alle tekstiler er OEKO-TEX STANDARD 100 mærkede.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitdjursland #visitaarhusregion