©  Foto:

Marselisborg Dyrehave

Kan du lide at møde dyrene i skoven og komme helt tæt på dem? Så skal du tage din familie med i Marselisborg Dyrehave. Her kan du nemlig se både hjorte, dådyr og vildsvin, og der er også ænder i søerne.

Klap Bambi og kom helt tæt på de smukke dyr

Dyrene er nemme at finde mellem træerne og på bakkerne, mens I går tur. Og du kan komme helt tæt på dådyrene og hjortene og klø dem bag øret. Tidligere har man gerne måttet fodre dyrene, men de har bedst af kun at få det foder, dyrehaven giver dem. Følg iøvrigt de anvisniger, parken giver ift. fodring og omgang med dyrene.

Du kan også opleve vildsvin i parken, men de har deres egen indhegning, hvor du på afstand kan følge deres færden.

Husk madpakken

Dyrehaven er åben fra solopgang til solnedgang og ligger i Thorskoven, der er en del af Marselisborg Skovene med masser af plads til leg og gode vandreture. Husk madpakken, for der er masser af borde og bænke, hvor I kan nyde lidt medbragt frokost eller en lækker snack.

Nyd parken og vis hensyn

Af hensyn til dyrene må du ikke tage hunde med, cykle, jogge, lave orienteringsløb eller samle kastanjer og agern, da det er dyrenes foder. Du må til gengæld gerne fotografere, filme, kælke og stå på ski om vinteren. Dyrehaven er let at komme til, og der er gode parkerings muligheder.

Gå på opdagelse i Aarhus' grønne områder og dejlige skove.

Se, hvad andre deler på Instagram

#marselisborgdyrehave #visitaarhus #visitaarhusregion