Gå til indhold
©  Foto:

Kongelunden

Kongelunden i Aarhus rummer en helt masse. Her kan du besøge unikke attraktioner som Tivoli Friheden og Den Uendelige Bro, historiske bygninger og enestående natur- og parkområder.

Kongelunden - en natur- og kulturlegeplads i Aarhus

Området omkring Aarhus Stadion og Mindeparken er for mange et helt unikt sted i Aarhus - og et bindeled mellem fodbold, fest og forlystelser og kystnær skov og park med mulighed for en stille stund.

Hele dette område kaldes Kongelunden og er Danmarks største storbynære rekreative område - et naturparadis, der binder områdets mange muligheder bedre sammen – og derudover give Aarhus et helt nyt fodboldstadion.

Derfor er Kongelunden også for dig

Kongelunden er for unge som gamle, gæster som borgere.

Lad børnene lege på legepladsen og de grønne arealer, mens du går en tur i den smukke natur. Køb en billet i forvejen, så du kan opleve, når byens sportshold præsterer.

Du kan også nyde synes af de smukke bygninger og skønne, grønne områder, hvor der både er plads til dyr, mennesker og planter. 

Kongelunden er et 200 hektar stort rekreatit område, som i den sydlige del af Aarhus strækker sig fra, der hvor Frederiksbjergkvarteret giver slip og Marselisborg Skovene tager over.

Kongelunden – Aarhus' grønne hjerte.

#kongelundenaarhus #visitaarhus

Share your moments with us: