©  Foto:

Kalø Økologi Gårdbutik

Lige ved indkørslen til Mols Bjerge og Djursland ligger Danmarks eneste Økologiske landbrugsskole - Kalø Økologisk Landbrugsskole. I forbindelse med skolen ligger en økologiske gårdbutik.

Her kan du købe friske grøntsager, et stort udvalg af kød, æblemost, brød, rapsolie, æg, delikatesser og andre økologiske produkter fra Djursland. Alt sammen fra skolens egen produktion eller fra økologiske ejendomme i lokalområdet med høj sporbarhed. Udbuddet af økologiske produkter i gårdbutikken følger sæsonen.

Varerne i Kaløs gårdbutik går under den fælles betegnelse Kalø Økologi. Det er et producentsamarbejde mellem flere lokale økologisk fødevareproducenter. Ambitionerne er store idet producentsamarbejdet hele tiden udvikler sig til også at involvere endnu flere producenter end de nuværende. Fælles for sammenslutningen er, at produkterne er økologiske, bæredygtige, og udstråler den ånd som repræsenterer fællesskabet.

Gårdbutikken ligger på Molsvej 38. Der er åbent hele året for salg af grøntsager og i weekenderne er der desuden kødsalg.