©  Foto:

Julemarked i Ridehuset

Aarhus Kunst- og Julemarked i Ridehuset har i over 20 år summet af liv og julehygge i november og december måned. Boderne bugner af kunst, design, julepynt og unikke julegaver, mens der dufter dejligt af hjemmelavet julebag.

Unikke julegaver

På byens store indendørs julemarked kan du på de mere end 80 stande kan du møde kunsthåndværkerne, der alle præsenterer deres helt unikke og håndlavede varer. Mange af kunstnerne arbejder med genbrug og bæredygtighed, og de præsenterer både tidens trends og gammelt kunsthåndværk, der er gået i arv gennem generationer.

Du kan finde helt nye kreationer men også helt traditionelt julepynt, juledekorationer, nisser, julehjerter og meget mere. Og så kan du naturligvis få en hyggelig snak med de mange kunsthåndværkere, som står i boderne. Som noget nyt i år kan du også deltage i julede workshops, hvor du f.eks. kan lave dit eget smykke, koge slikkepinde eller lære at strikke. 

Et julemarked i hjertet af Aarhus

Du finder Aarhus Kunst- og Julemarked midt i centrum med Aarhus Rådhus, ARoS og Musikhuset Aarhus som naboer, og hvor strøget, stormagasiner og butikker ligger lige for døren.

Café med julegodter

Caféen byder på søde sager til både store og små slikmunde med friskbagte kager, gløgg, lune æbleskiver og alt det, der hører sig til julens lækkerier.

Der er gratis adgang til Julemarkedet i Ridehuset.

Se, hvad andre deler på Instagram

#byenskunstogjulemarked #christmaswithaarhus #juliaarhus

www.juleaarhus.dk