©  Foto:

Jul på ARoS

I julemåneden er det ekstra hyggeligt at komme på ARoS. Der er pyntet op til jul i cafeen og i Orangeriet, hvor der dufter af gløgg og æbleskiver, og hvor menukortet byder på forskellige julelækkerier.

Alle søndage i advent er der julemusik fra kl. 14-16, og i shoppens hyggelige juleunivers finder du inspiration til både gaver og julepynt til dit hjem.

I gallerierne kan du opleve en bred variation af national og international kunst. På nederste etage kan du gå på opdagelse i installationskunsten, og helt på toppen kan du betragte byen i alle regnbuens farver fra Olafur Eliassons Your rainbow panorama.

Lucia i Regnbuen

Få et fredfyldt afbræk fra juletravlheden, og nyd det imponerende syn, når Danmark smukkeste Luciaoptop bærer lyset fram i alle regnbuens farver på toppen ARoS. Læs mere her.

Udstillinger på ARoS i december

Oplev den anmelderroste udstilling Invisible Line af Chiharu Shiota eller gå på opdagelse i kælderen, hvor de kan opleve de 9 rum fyldt med installationskunst. Se alle ARoS aktuelle udstillinger her.

Juleshopping

Find hyggelige julegave i ARoS-shoppens juleunivers eller skøn julepynt til dit hjem. 

ARoS shoppen er en oplevelsesbutik, hvor du kan lade dig inspirere til selvforkælelse og gaveidéer. Du finder et stort udvalg af bl.a. bøger, plakater, interiør, accessoires, smagsoplevelser og kreative ting til børn, i alle prisklasser.

Find gaver her

Tag en pause

Ved ARoS’ indgang finder du den hyggelige café og orangeri - fyldt med planter, gode stole og masser af julelækkerier. Her kan du i behagelige omgivelser nyde hjemmelavet hvid gløgg, en god kop kaffe med dagens kage eller spise en god frokost. Læs mere her.

Åbningstider i julen

Lukket den 24., 25. og 31. december samt 1. januar. 
Den 23., 26., december samt 20. januar lukket museet kl. 17.

Herudover gælder almindelige åbningstider:

Tirsdag – fredag kl. 10.00 – 21.00 
Weekend kl. 10.00 – 17.00

Se, hvad andre deler på Instagram

#arosartmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion #juliaarhus

www.juleaarhus.dk