Gå til indhold
©  Foto:

Jul og julemarked på GAIA

GAIA Museum fejrer 20 års jubilæum i år og det fejres med JUBILÆUMS-JUL på GAIA den 19. november. Her kan du igen i år opleve GAIA Museums traditionsrige og velbesøgte julemarked, hvor der er lagt op til kreativitet og hygge.

Julemarked på GAIA

Oplev GAIAs julemarked og kom i julestemning. Der er original håndlavet julepynt, utraditionelle kunstværker og julekort og kunsthåndværk, som man ikke finder mage til andre steder.

Se alle husets værksteder og GAIA Akademi, som har lavet kunst inspireret af den traditionelle julebuk. 

GAIA har en helt unik verden at byde på, for eksempel har GAIA Akademi i år lavet kunstinstallationer i samarbejde med Skandinavisk Designhøjskole. Akademiets temaet er LYS, både i den forstand at julen er er årets vendepunkt, hvor solen begynder at få sine kræfter tilbage.

Men også i form af lyset fra ledestjernen over Betlehem, som viste vej til Jesusbarnets fødsel. Og endelig det symbolske lys, vi tænder for hinanden gennem venskab og relationer.

Julemarkedet finder sted fra lørdag d. 19. november til torsdag d. 22. december.

Længe åbent og jubilæumsjul

I år kan du tage til julemarked på udvalgte dage, hvor GAIA holder længe åbent. Du kan også opleve jubilæumsjul i forbindelse med GAIAs 20 år jubilæum.

Jubilæumsjul på GAIA - Lørdag d. 19. november

Længe åbent på GAIAs julemarked - Torsdag d. 24. november

Julemad og længe åbent på GAIA - Torsdag d. 8. december

Se, hvad andre deler på Instagram

#gaiamuseum #visitranders #visitaarhusregion

Share your moments with us: