Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Scandic Aarhus City

Hotel Scandic Aarhus City er et moderne hotel i centrum af Aarhus med en unik beliggenhed tæt på shopping, attraktioner og transportmuligheder. 

Hotel Scandic Aarhus City er ét af Scandic's bedste hoteller for dig, som rejser i hverdagene eller nyder et weekendophold. Og når du overnatter på Scandic Aarhus City - må du ikke gå glip af en god bøf på deres populære restaurant, L'øst.

Et hotel med udsigt

Fra nogle af hotellets øverste værelser kan du nyde udsigten ud over Aarhus by med kig til kunstmuseet ARoS og dets kendte kunstværk "Regnbuen" Your rainbow panorama, Aarhus Havn samt skovene og strandene. På taget har Scandic Aarhus City solceller, som forsyner hotellet med strøm svarende til 90% af forbruget på værelserne. Om sommeren kan du nyde deres hjemmeavlede honning til morgenbuffeten, som stammer fra bistaderne, som også findes på taget.

Svanemærket hotel

Alle fire Scandic hoteller i Aarhusregionen herunder også Scandic Aarhus City er certificeret med Svanemærket. Svanemærket er garant for, at de lever op til en række strenge krav inden for bl.a. vandforbrug, energiforbrug, madspild og økologi.

Storbyferie i Aarhus

Storbyferie, romantisk ophold, konference eller netværk med familie eller venner? Scandic Aarhus City har det hele! Forkæl dig selv og familien med et par dage på byens moderne hotel midt i Aarhus, der er indrettet i skandinavisk stil. Lad tænderne løbe i vand over de gode bøffer fra hotellets restaurant, L'øst. Er du til en afterwork drink, er hotellets bar et hyggeligt sted at slappe af og et populært mødested for hotellets gæster og for århusianerne.

Tilgængelighed

Tættere på Aarhus midtby og byens mange shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter samt seværdigheder og attraktioner som Den Gamle By og ARoS - kommer du ganske enkelt ikke! Scandic Aarhus City ligger i Østergade, og lige uden for hotellet ligger "Strøget", Aarhus' gågade. Aarhus Banegård og busterminal er i kort afstand til hotellet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#scandicaarhuscity #visitaarhus #visitaarhusregion