Gå til indhold
©  Foto:

Horisont Hotel & Konference

På Horisont Hotel & Konference i Aarhus er stemningen og de gode råvarer helt jordnære, mens hjælpsomheden og kreativiteten udfolder sig frit i skønne omgivelser.

Hyggelig atmosfære

På Horisont Hotel & Konference kan du opleve den hyggelige atmosfære og personlige service, omringet af smuk natur. Heriblandt det gode køkken, gratis parkering og ikke mindst den lette adgang til og fra motorvejen – alt sammen kun 15 min. kørsel fra Aarhus centrum.

Horisont Hotel & Konference råder over 65 værelser – 9 dobbeltværelser og 56 single værelser med elevationssenge. 4 enkeltværelser er allergivenlige.

På værelset er der mulighed for at lave kaffe og te, der er gratis Wi-Fi og nyt fladskærms-tv.

Fokus på bæredygtighed

Horisont er Green Key certificerede og gør en ekstra indsats for at passe på miljøet. De lever op til en række relevante og konkrete miljøkrav, og arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige.

Horisont Hotel & Konference har et enormt fokus på madspild – det er deres værste fjende. De bruger kun dansk kød og ost, og grønsagerne er fra Samsø. De friske råvarer bliver brugt i danske retter med et præg fra hele verden.

På de nyistandsatte værelser bruger de rengøringsprodukter, som er bedre for miljøet, og badeværelserne er installeret, så der er mindre vandforbrug.
Horisont køber grøn strøm og har energibesparende belysning og sensorer mange steder. Temperaturen rundt i huset kan styres, så de bruger mindre energi.

På Horisont sorterer de også affald, så det kan genanvendes. De har bl.a. et samarbejde med Papirværk, som giver papiraffald nyt liv. Papiraffald fra hele huset samles og bliver gennem Papirværk omdannet til nye produkter.

Se mere om både ophold eller konference her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#horisonthotelogkonference #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: