©  Foto:

Grenaa Strand Camping

Hos Grenaa Strand Camping kan du bo lige ved siden af en af Danmarks bedste sandstrande. Campingpladsen er børnevenlig og har et væld af sjove aktiviteter.

På Grenaa Strand Camping kan fantasien få frit spil: Prøv de mange pirat klatretårne, udfordre dine forældre på pirat golfbanen eller hop i den store pool. I gåafstand fra piratpladsen ligger et stort nybygget indendørs badeland samt wellnesscenter.

Er du og din familie klar til bølgen, ved en af Danmarks suverænt bedste strande?

Grenaa Strand er kendt for lavt vand og lang hvid sandstrand så langt øjet rækker. I sommer sæsonen er stranden bemandet med livredder tårn og uddannede livreddere

Pirat pladsen er placeret i et sandt smørhul af attraktioner. Prøv f.eks pirat rutsjebanen i Djurs Sommerland, eller besøg hajerne i Kattegatcenteret.

Hytter

Hos Grenaa Strand Camping er det muligt at leje hytter. De tilbyder 3 forskellige slags. Standardhytte på 15 m2 uden toilet og bad eller luksushytte på 25 m2 med toilet og bad. Begge med plads til op til 6 personer.

Autocamper

Du finder også plads til din autocamper, med alle de fornødne faciliteter. Der er både vaskeri, tømningsfaciliteter og el. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#grenaastrandcamping #visitdjursland #visitaarhusregion