Gå til indhold
©  Foto:

Friluftsland Randers

Friluftsland er Danmarks førende specialforretning med friluftsudstyr. Deres speciale er udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, vandrestøvler, bukser, jakker, telte, soveposer, kogegrej, klatreudstyr osv.

Friluftsland – specialforretning med stort S!

De udvælger kun produkter af højeste kvalitet fra markedets bedste producenter, og deres sortiment dækker et bredt spektrum af friluftsliv og fritidsaktiviteter – fra vandring, cykelture og fiskeri herhjemme til lange rejser og ekspeditioner under fjerne himmelstrøg.

Godt udstyr – bedre oplevelser

Grundpillen i deres tilgang til friluftsliv er, at godt udstyr giver bedre oplevelser. Det betyder ikke, at du skal have det nyeste, smarteste udstyr for at kunne få gode oplevelser i naturen – tværtimod. Det gode udstyr, er det udstyr, der passer til turen, og giver dig mulighed for at koncentrere dig om naturen og oplevelsen. Derfor lægger de stor vægt på, at deres ekspedienter har ”prøvet det selv”, så de er i stand til at yde den seriøse vejledning, der er deres kendemærke, og sikrer at du får det udstyr, der passer til lige netop dit behov.

Besøg Friluftsland i Randers midtby, hvor du kan se deres store udvalg af friluftsudstyr og -beklædning og få en snak med personalet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#friluftslandranders #visitranders

Share your moments with us: