©  Foto:

Food Festival

Hvert år først i september slår Food Festival dørene op til en weekend fyldt med inspiration og kulinariske oplevelser i de smukke omgivelser ved Tangkrogen i Aarhus.

Et centrum for madglæde

Food Festival er baseret på passion og entusiasme for mad. Her kan du møde topkokke, fødevareproducenter, restauratører, forskere og andre madmennesker, der inspirerer til, hvordan mad bygger fællesskab, oplevelser og nydelse.

DM i Hotdog

År efter år er et af festivalens absolutte højdepunkt, når nogle af de mest populære og anerkendte kokke i Danmark genfortolker den klassiske hotdog. DM i Hotdog er en magnet for madelskere, der er vilde med alle slags hotdogs, hvor "med det hele" får en helt ny betydning. I årenes løb er hotdogsene blevet prydet med alt fra levende citronmyrer, der kraver ud af din hotdog, til hotdogs serveret i kulsort brød og hotdogs serveret af maskerede, dansende servitricer.

DM i Grill

Du kan ligeledes være med til at overvære vinderen af DM i Grill, når der til Food Festival skal findes Danmarks bedste grillmester. Her konkurrerer 18 hold om den ærefulde titel “Danmarksmester i Grill”. Der skal dystes i kendte såvel som hemmelige kategorier, hvor holdene får testet deres grill-færdigheder.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusfoodfestival #visitaarhus #visitaarhusregion