Gå til indhold
©  Foto:

Egils Café

Egils Cafe ligger centralt i Femmøller, bare et stenkast fra stranden. Her er der mulighed for at slå sig ned og nyde en kop kaffe, en specialøl eller et godt glas vin. Her er tempoet sat ned og kvaliteten i højsæde.

Egils Cafe er opkaldt efter Egil Fischer, som har grundlagt Femmøller og sikret de smukke omgivelser med grønne områder og kig til vandet.

Lidt lækkert

Til "den lille sult" serveres en snack-tallerken, som fås i en sød og en salt udgave og anden uhøjtidelig fingermad.

Cafeen er inderettet med original kunst. Servicen er hånddrejet keramik med dekorationer af kunstneren Birgit Krogh, som også står bag flere af de smukke borde i cafeen. Kari Baklund og Morten Engstrøm, som står bag Egils Cafe og Mols Kafferisteri er sikre på, at originalt håndværk og kunst kan mærkes: Man bliver opløftet af det!

På kortet finder man bla. kaffe fra Mols Kafferisteri (selvfølgelig!), gode teer, økologiske saft, sodavand fra Ebeltoft gårdbryggeri, specialøl fra nær og fjerne, gode vine, hjemmebagte kager, snacktallerken - den søde, snacktallerken - den salte & rugbrødssandwich.

Det er muligt at købe mad og drikke "to-go", hvis man gerne vil have forplejning med på stranden: Men kun hvis man højt og helligt lover at smide madpapir og papkrus i skraldespanden!

Se, hvad andre deler på Instagram

#egilscafe #visitdjursland #visitaarhusregionen