Gå til indhold
©  Foto:

Egils Café

Egils Cafe ligger centralt i Femmøller på Djursland, bare et stenkast fra stranden. Her har du mulighed for at slå dig ned og nyde en kop kaffe, en specialøl eller et godt glas vin. Her er tempoet sat ned og kvaliteten i højsæde.

Egils Café er opkaldt efter Egil Fischer, som har grundlagt Femmøller og sikret de smukke omgivelser med grønne områder og kig til vandet.

Kunst og lækkre hjemmelavede snacks

Egils Café er inderettet med original kunst. Servicen er hånddrejet keramik med dekorationer af kunstneren Birgit Krogh, som også står bag flere af de smukke borde i caféen. Lad dig også inspirere af caféens dekorative vægge, som fungerer, som galleri for lokale kunstnere.

Familia Gazola & Sørensen overtog Egils Café i april 2022, og du kan nyde deres snacks, som er en blanding af krydderier og smag med variationer lige fra Brasilien til Italien og Danmark. Alt er produceret på stedet: surdejsbrød, rugbrødsbrød, kager, tærter, marmelade, alt sammen hjemmelavet, en sand fornøjelse!

På menuen finder du også forskellige retter til frokost udover sandwichene, god kaffe, meget gode teer, økologiske saft, sodavand og øl fra Ebeltoft gårdbryggeri, og gode vine fra nær og fjern.

Det er muligt at købe mad og drikke "to-go", hvis du gerne vil have forplejning med på stranden: Men kun hvis du højt og helligt lover at smide madpapir og papkrus i skraldespanden!

Se, hvad andre deler på Instagram

#egilscafe #visitdjursland #visitaarhusregion

Share your moments with us: