©  Foto:

De Første Indvandrere

De første indvandrere? Hvad ved du egentligt om dem? På Moesgaard Museum kan du gå på opdagelse i menneskets historie så langt tilbage som til stenalderen i udstillingen De Første Indvandrere.

Du kan både blive klogere og fascineret, men måske du også bliver overrasket over, hvordan vores forfædre faktisk levede.

Mød Koelbjergkvinden fra Fyn

De Første Indvandrere tager dig med på en tidsrejse - en multimedieproduktion, hvor du kommer helt tæt på miljøforandringer og menneskets møde med den vilde natur gennem flere tusinde år. Du kan for eksempel møde Koelbjergkvinden, som levede for omkring 10.000 år siden. Du kan også opleve en meget ung mor på kun 16 år med sit lille spædbarn, mens du hopper i hendes families fiskerbåd og kommer helt tæt på deres liv.

Rejs fra oldtiden og frem

De Første Indvandrere tager dig med tilbage til de første jægere, der gik på jagt efter rensdyr. Herfra leder udstillingen dig videre frem i tiden, forbi blandt andet samlere og fiskere. På tidsrejsen opdager du, hvor store og voldsomme forandringer der faktisk har fundet sted i de mange tusinde år, der er gået.

De Første Indvandrere på Moesgaard Museum er en permanent udstilling.

Se, hvad andre deler på Instagram

#moesgaardmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion