©  Foto:

DCU Camping Blommehaven

På DCU Camping Blommehaven bor du ved en skøn badestrand midt i Marselisborgskoven med et kort smut til Aarhus, museer, mange butikker og gode spisesteder.

Badeferie, aktiv ferie og kulturelle oplevelser

Vil I bo lige ved en god badestrand, skov og tæt på masser af kulturelle muligheder? Så har I fundet den helt rette campingplads her.

Campingpladsen ligger smukt midt i Marselisborgskoven med udsigt til Aarhus Bugt og adgang til de skønneste strande. I er kun få kilometer fra bl.a. Tivoli Friheden, Aarhus midtby, kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Latinerkvarteret og Moesgaard Museum, og I kan nemt cykle til det hele.

Gode teltpladser og enkle hytter

Kommer du på cykel, er der et rigtig fint område til teltcampister med små lækroge - og er vejret ikke lige til at slå teltet op, er der mulighed for at leje fine hytter uden bad og toilet.

Masser af aktiviteter for børn

Når børnene er blevet mætte af at bade, bygge sandslotte og hoppe i vandet fra badebroen, er der rige muligheder for leg og sjov på campingpladsen. Her er masser af fælles aktiviteter og mulighed for at møde nye kammerater på legepladsen, hoppepuderne, klatrevæggen og boldbanen. De yngste kan slå sig løs i det indendørs legerum.

Udflugter på land eller til vands

Hvis I gerne vil afsted på udflugt, er der under en times køretur til Mols Bjerge, Ebeltoft, Randers Regnskov, Himmelbjerget ved Silkeborg eller en sejltur til Samsø.

Se, hvad andre deler på Instagram

#blommehavencamping #blommehaven #visitaarhus