©  Foto:

Arena Midt Kjellerup

Arena Midt Kjellerup er et spændende hus lige i midten af Jylland. Her er der rig mulighed for at være aktiv, nyde naturen og tage del i de mange aktiviteter og spændende events.

Arena Midt er et markant samlingspunkt for en bred vifte af events og aktiviteter. De unikke idrætsfaciliteter er meget iøjnefaldende for både fritidsaktiviteter og professionel sportsudøvelse, men det fleksible hus er også en perfekt ramme om koncerter, messer, udstillinger, konferencer, møder, firmaarrangementer, fester og meget mere.

Mulighed for at være aktiv i naturen

Arena Midt har indgået et samarbejde med Danhostel, som med 6 skønne naturhytter giver mulighed for familier, par eller grupper at booke et ophold, der kombinere skøn natur og aktivitet med løb, gåture, leg og træning både indendørs- og udendørs.

Kjellerups centrale beliggenhed gør Arena Midt til et attraktivt overnatningssted, da det er muligt at nå Danmarks helt store attraktioner indenfor en times kørsel. Sejl med den ældste hjuldamper i Verden, bestig Danmarks højeste "bjerg" eller tag børnene med til Legoland i Billund eller Den Gamle By i Aarhus.

Se, hvad andre deler på Instagram

#arenamidt #visitsilkeborg #visitaarhusregion