©  Foto:

Akvariet i Storcenter Nord

Akvariet i Storcenter Nord er Danmarks største levende koralrevsakvarie, som er frit tilgængeligt for alle. Mere end 500 levende, farverige fisk og koraller bor i saltvandsakvariet, så der er rigeligt at kigge på!

Akvariet er 12 meter langt, vejer hele 25 tons og rummer over 20.000 liter vand. Du finder akvariet i DYBET lige under Madtorvet i Storcenter Nord.

Sjov fisk har mange navne

Du kan møde mange forskellige fisk i akvariet - fx kirurgfisk, pudsefisk og pindsvinefisk. Vidste du, at pudsefisk nusser og rengør alle de andre fisk i akvariet? Det er smart! I det enorme akvarie svømmer der også Dannebrogsrejer, blå chromis, sjove rævefjæs, klovnefisk, sandspiser-gobi og mange flere.

Ud over de mange fisk, så er korallerne også et besøg værd. Der er mange forskellige koraller i akvariet – den ene mere farverig og finurlig end den anden.

Legeområde for små vandhunde

I DYBET kan alle små vandhunde også lege på det store, sunkne piratskib eller kigge ind i den spændende pirathule! De kan også besøge BR’s piratlegehus, hvor der er forskellige spejle og oplevelser til de mindste.

Se, hvad andre deler på Instagram

#storcenternord #shoppingiaarhus #visitaarhusregion