Gå til indhold
©  Foto:

Storcenter Nord

Når du handler i Storcenter Nord, får du mere tid til det sjove. Her er alt samlet under ét tag, så det bliver nemt og bekvemt at handle.

Storcenter Nord er et moderne shopping- og oplevelsescenter i det nordlige Aarhus, og der er altid gratis parkering. Centret er tæt på midtbyen, og du kan bl.a. opleve Jyllands største levende koralrevsakvarie som åbner i oktober 2021.

50 specialbutikker

I centret er der 50 forskellige specialbutikker og spisesteder samlet under ét tag. Du kan shoppe i H&M, Kaufmann, Yousee, Tøjeksperten, Vero Moda, Only, Fætter BR, Normal, Partyland, Vibholm og mange, mange flere.

Lækre spisesteder

Storcenter Nord tilbyder et stort udvalg af spisesteder, hvor du kan nyde alt fra vietnamesisk til italiensk, lækre salater og pastaretter to go. Storcenter Nord har også et apotek, et posthus og et af landets flotteste og største Føtex varehuse.

Legeland og babylounge

Der er masser af sjov for de mindste i det store, gratis legeland i flere etager. Og trænger I som familie til et hvil, finder I en hyggelig oase på 1. sal med behagelige stile til amning og fine puslepladser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#storcenternord #shoppingiaarhus #visitaarhus