Gå til indhold
©  Foto:

Aarhus Pride

Aarhus Pride er en tilbagevendende festival, der hylder alle, der kæmper for lige rettigheder og muligheder for alle - uanset kønsidentitet eller seksuel orientering. Aarhus Pride kendetegner sig også ved, at der her er plads til alle - børn som voksne, og dermed er en fest for alle.

Mangfoldighed og Ligestilling med Glæde og Kærlighed

Oplev den sprudlende fejring af Aarhus Pride, en årlig begivenhed der stråler af glæde og kærlighed. Slut dig til festen, når vi i Aarhus ærer og støtter de ekstraordinære personer, der kæmper for LGBTQ+-rettigheder hele året. Med fokus på mangfoldighed og inklusion er byen pyntet i farver og pragt, hvor alle kan være sig selv uden frygt for fordomme.

Aarhus Pride er familievenlig og påklædningen skal derfor være passende, samtidig med at du naturligvis gerne må komme i kreative og farverige kostumer under den ikoniske parade. 

Parade gennem byen

Gå ikke glip af muligheden for at opleve den stemningsfulde parade ved at finde en god plads langs ruten. Aarhus Pride er en fest for alle: så kom alene, med dine børn, sammen med venner, i foreninger, grupper, organisationer eller virksomheder. Alle, der har lyst til at deltage, er velkomne. 

Paraden går typisk fra Bispetorvet gennem byen.

Aarhus Pride er for alle

Alle er velkomne – uanset køn, alder, etnicitet, religiøs eller politisk overbevisning og selvfølgelig, hvad enten du er lesbisk, bøsse, biseksuel, transperson, queer eller heteroseksuel.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhuspride #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: