©  Foto:

Aarhus Jazz Festival

Når du er til Aarhus Jazz Festival, er der musik i hele byen - fra Bispetorv til Klostertorv, Dokk1, Ridehuset og Musikhuset - du finder jazz i verdensklasse overalt i byen. Udvælg de koncerter, du ikke vil gå glip af, eller gå rundt i byen, og lad dig overraske.

En festival for alle 

Aarhus Jazz Festival har gennem mange år været en af landets bedste jazz-festivaler - en smagfuld cocktail, hvor der altid er jazz for enhver smag. Uanset om du er til traditionel jazz, børnejazz, frokostjazz, mainstream, avantgarde eller verdensmusik, er det at finde på Aarhus Jazz Festival.

Aarhus Jazz Festival 2024

Fra den 13. -20. juli kan du opleve over 300 jazzkoncerter på 40 forskellige spillesteder rundt i hele Aarhus. I år er der på festivalen ekstra fokus på fællesskab, samhørighed og mødet mellem musikere.

Festivalen har derfor inviteret to gæstekunstnere i artist residency, trommeslageren Emil de Waal og multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren. Du kan opleve den dynamiske duo lørdag til onsdag på tværs af festivalen – i en række forskellige genre- og musikermøder. Både med deres egen musik og i møder med diverse musikere fra den traditionelle jazz’ erfarne kræfter til yngre jazztalenter, der tager dem med ud på de vilde vover.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusjazzfestival #visitaarhus #visitaarhusregion