Gå til indhold
©  Foto:

Aarhus Hostel

Aarhus Hostel ligger i Aarhus-forstaden Hasselager, kun 10 km fra Aarhus midtby. Her får du muligheden for at bo i hyggelige omgivelser og opleve en helt særlig højskolestemning.

Værelser

Aarhus Hostel tilbyder 36 værelser til henholdsvis 1, 2 og 4 personer. Foruden de 36 værelser har Aarhus Hostel flere hyggelige faciliteter at byde på: spise-/opholdsrum, et gæstekøkken, tv-stue, et billardbord, et vaskerum og et smukt udeområde. 

Fællesfaciliteter

Opholdsstuen og spisepladsen findes begge i underetagen og er til fri afbenyttelse af overnattende gæster. I opholdsstuen er der et 40" fladskærms-tv og forskellige brætspil, som alt sammen må benyttes i det omfang, I ønsker. I underetagen vil der ligeledes være mulighed for at spille et slag billard. I stueetagen finder du en tv-stue, hvor der er mulighed for at slappe af og smide benene op til en film eller to.

Gæstekøkken

Gæstekøkkenet er ligeledes at finde i underetagen. Her er et fælles køleskab, der tømmes og rengøres på forskellige dage, og plads til at lave mad med kogeplader og mikroovn.

Udendørs

Udendørs finder du et dejligt grønt areal, hvor du frit kan benytte grillen, bålpladsen, græsplænen, disc-golfbanen og ellers nyde naturen omkring Aarhus Hostel.

Vaskefaciliteter

I vaskerummet finder du en vaskemaskine og en tørretumbler og der er et strygejern og strygebræt, som begge frit må bruges.

Book din overnatning på Aarhus Hostel nu.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhushostel #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: