Gå til indhold
Byens Julemarked i Ridehuset, Aarhus

Julemarkeder i Aarhusregionen

Foto: Ridehuset

Kom i julestemning i Aarhusregionen - besøg de små og store julemarkeder, butikker og hyggelige boder rundt i regionen. Nyd et glas gløgg og en æbleskive - og find årets julegaver, hyggelige mandelgaver og juleklip, som I kan hygge jer med og arbejde videre på, når I kommer hjem.

Find de bedste julemarkeder i Aarhusregionen. Skal det være det gode gamle traditionelle julemarked, et julemarked med unikt kunsthåndværk, smukt julepynt og masser af inspiration til dine julegaver eller julemarkedet ude på landet, hvor familien også kan møde de søde små husdyr. Find nedenfor en oversigt over nogle af de bedste julemarkeder i Aarhusregionen i 2022.

Liste
Kort
Juletræ på torvet i Den Gamle By, Aarhus
Foto: Den Gamle By

Julemarked i Den Gamle By

Gå på opdagelse blandt de mange boder i Den Gamle By, hvor hele familien kan lære mere om, hvordan julen var i gamle dage. Du kan både finde mandelgaver, værtindegaver og julegaver i de hyggelige markedsboder, der bugner af spændende varer.

Læs mere

Julemarked i Tivoli Friheden

Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Nyd også de mange fantastiske julelækkerier fra Kødbyens Mad & Marked, der igen i år åbner deres lækre madmarked i Tivoli Friheden. I boderne kan du købe alt fra et solidt aftensmåltid til søde lækkerier.

Læs mere

Julemarked i Ridehuset

I Ridehuset, tæt på ARoS  og Musikhuset, finder du Aarhus Kunst- og Julemarked. Det traditionsrige julemarked er et af de største julemarkeder i Aarhus, og har eksisteret i mere end 20 år. Her kan du gå på opdagelse i noget af det bedste kunsthåndværk, Aarhus har at byde på.

Oplev hvordan det gamle Ridehus bliver pyntet op til jul og nyd duften af hjemmebag, der spreder sig med den hyggelige julestemning. 

Julemarked på Nytorv i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Julemarked på Nytorv i Viborg

Besøg julemarkedet på Nytorv i Viborg og oplev den magiske julestemning i byen, der er pyntet op til jul.

Læs mere

Julemarked på Godsbanen

Godsbanens Jule- og Madmarked bugner af design og kunsthåndværk, og der er rig mulighed for at finde unikt julepynt og de helt rigtige julegaver. Undervejs kan du stille sulten i boderne hos Aarhus Mad & Marked, der igen i år disker op med lækkerier.

Læs mere
Arkitektskolens Julemarked, Aarhus
Foto: Arkitektskolen

Arkitektskolens Julemarked

Traditionen tro sælger de studerende fra Arkitektskolen deres kreative designs ved julemarkedet på den bynære arkitektskole. Her har du mulighed for at købe en anderledes og unik julegave, fra smykker til børnetøj træfigurer, malerier og julepynt. Bliver du sulten undervejs, kan du finde lækre nyfortolkninger af de klassiske julegodter i kantinen. Du finder Arkitektskolen på Nørreport 20.

Læs mere
Jul og julemarked på GAIA
Foto: GAIA Museum

Jul og julemarked på GAIA

GAIA Museum fejrer 20 års jubilæum i år og det fejres med JUBILÆUMS-JUL på GAIA den 19. november. Her kan du igen i år opleve GAIA Museums traditionsrige og velbesøgte julemarked, hvor der er lagt op ...

Læs mere
Jul på Vinteriet hos Cold Hand Winery
Foto: Cold Hand Winery

Jul på Vinteriet hos Cold Hand Winery

Oplev et særligt julemarked hos Cold Hand Winery, som skruer op for hygge, julestemning og store smagsoplevelser i det store frugtvineri med arbejdende værksted, hvor der produceres vine på æbler, pær...

Læs mere
Julemarked på Museum Jorn
Foto: Museum Jorn

Julemarked på Museum Jorn

Tag på julemarked på Museum Jorn i Silkeborg. De første to weekender i december inviterer museet indenfor til deres mange juleboder, hvor du kan finde gode julegaver inden for kunsthåndværk, julepynt ...

Læs mere
Jul på Stougaarden
Foto: Stougaarden

Jul på Stougaarden

Stougaarden slår stalddørene op for et hyggeligt og traditionsrigt julemarked, hvor du kan finde kunsthåndværk og lokale specialiteter. Her bliver der arbejdet i værkstederne, og du kan høre de mange ...

Læs mere
Julemarked på Rosenholm Slot
Foto: Destination Djursland

Julemarked på Rosenholm Slot

Når du tager til Julemarked på Rosenholm Slot, med over 80 udstillere, kan du finde alt hvad hjertet begærer af julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskunst, mode...

Læs mere
Julesne på Strøget i Aarhus
Foto: Photopop, VisitAarhus

Juleshopping på Strøget

I december kan du finde mange spændende juleboder på Strøget. Mens du juleshopper, kan du nyde den liflige duft af brændte mandler, der ved juletid breder sig i hele midtbyen. Ved mørkets frembrud tændes en lysende stjernehimmel, der smukt strækker sig langs gågaden og bestemt er et syn værd for både store og små.

Læs mere

Julemarked på Ingerslevs Boulevard

På Ingerslev Boulevard bliver det populære marked omdannet til et julemarked med spændende madvarer og traditionelt julepynt. Selvom det er vinter, er der lidt sydlandsk stemning på markedet, som du finder midt på Ingerslevs Boulevard.

Læs mere

Hyggelige, lokale julemarkeder i Aarhus

Hvis du elsker jul og julemarkeder, så er du heldig - Aarhus har nemlig et væld af små, lokale julemarkeder, hvor du er garanteret julehygge og masser af julestemning.

Læs mere
Julemarked på Ulstrup Slot
Foto: @byfrausing

Julemarked på Ulstrup Slot

Oplev julestemningen og det årlige julemarked på Ulstrup Slot i starten af december. Du kan både gå på opdagelse i de mange juleboder og i de mange smagsoplevelser.

Læs mere
Julemarked på Stenvad Mosebrugscenter
Foto: Destination Djursland

Julemarked på Stenvad Mosebrugscenter

Glæd jer til masser af julestemning, når Stenvad Mosebrugscenter endnu engang slår dørene op til deres hyggelige julemarked!

Læs mere

Hvilke restauranter, hoteller og attraktioner holder åbent hen over julen - og hvordan er butikkernes åbningstider?

Få et overblik over julens åbningstider her.

Share your moments with us: