Søren Pape Poulsen

Foto: Travis Lacy

Lokale guider i Viborg

Selvom man er en travl politiker, skal der stadig være plads til at nyde julens mange glæder - og det gør Søren Pape Poulsen uden tvivl. Og så er det jo heldigt, at han bor i en af Danmarks hyggeligste julebyer, Viborg.

I det historiske Viborg er julen som i gamle dage – bare bedre. Det er noget, der huer Søren, for han elsker jul og de mange juletraditioner, vi gentager år efter år. Det kan være at gå i kirke, pynte op og lave lækker mad. Derudover synes Søren, at stemningen der er i december, når vi tænder lys i mørket, er ganske særlig.

Privat bor Søren i Viborg, mens han arbejdsmæssigt er folketingsmedlem som formand for Det Konservative Folkeparti. Noget af det, Søren sætter særligt pris på ved Viborg, er det historiske islæt, den skønne natur og stemningen. Derfor går han ofte ture om Søndersø og Nørresø eller går en tur rundt i det historiske område, han bor i, hvor centrale dele af danmarkshistorien har udspillet sig.

Skulle man bede folk, der kender Søren godt om at beskrive ham, håber han at de vil sige, at han er en empatisk mand, der er nærværende og ordentlig.

Søren Pape, Jul i Viborg
Foto: Travis Lacy

Interesser

Sport, politik og Den Store Bagedyst.

Sørens guide

"Den helt særlige stemning er at finde i Viborg Domkirke enten til en af adventsgudstjenesterne eller selve juleaften. Her er der plads til ro og refleksion, hvor man ikke skal præstere noget, men bare være til stede."

Læs hele Sørens guide her