Kristian Kajhøj lokal i Randers

Kristian Kajhøj

Foto: Alexander Håkansson

Lokal i Randers

Kristian er lokal i Randers, hvor han har boet de sidste ni år. Oprindeligt er Kristian fra Grenaa, men er siden flyttet til Randers for at studere til serviceøkonom.

Når man lander i en ny by, kan det tage lang tid at lære den godt at kende. Men Kristian er lynhurtigt blevet fortrolig med Randers igennem sit frivillige arbejde – bl.a. i byens blomstrende musikalske kulturliv og i ReThinkers. Et arbejde, som han dedikerer en stor del af sin fritid til.

Når Kristian skal lade op efter en travl hverdag med studie, studiejob og frivilligt kultur-iværksætteri gør han det ofte i en af de mange grønne oaser, som findes blot få minutters gang fra byens travle centrum.

Han vandrer bl.a. langs Gudenåen, hvor roen giver plads til nye tanker og refleksion. Og så er han vild med den historiske stemning, man får på gaderne i hjertet af den gamle købstad, når man bevæger sig langs byens gamle bindingsværkshuse, som får lov at stå og flittigt bliver brugt til både beboelse og butik.

Kristian Kajhøj lokal i Randers
Foto: Alexander Håkansson

Interesser

Natur og friluftsliv, musik, iværksætteri, bæredygtighed og arkitektur

Kristians guide

Følg i Kristians fodspor

Randers - gammel købstad i smuk natur

I skal besøge Randers, hvis I gerne vil kombinere smukke naturoplevelser med hyggelige oplevelser i en af Danmarks ældste købstæder. Hvis I f.eks. gerne vil nyde udsigten fra en kano på Gudenåen – eller fra brostenene på Danmarks ældste gågade, Houmeden.

Læs mere