Lokal guide Irene Olsen

Irene Olsen

Foto: Alexander Håkansson

Lokal på Djursland

Irene er lokal i Ebeltoft, hvor hun også er dybt engageret som frivillig – bl.a. på Maltfabrikken og i Ebelfestivalen, som afholdes hvert efterår. 

Det er især muligheden for at møde mange forskellige, inspirerende mennesker; at være med til at sætte nogle interessante ting på dagsordenen og at være en del af byens pulserende liv, som Irene elsker ved at være frivillig. Og så elsker hun sin by og ved præcis hvilke oplevelser, hun vil anbefale til dig, som besøger Ebeltoft, som turist – uanset om det er for første eller fjerde gang.

Irene har boet i Ebeltoft med sin mand Ole siden 2018. Sammen har de to voksne børn og, i forlængelse af dem, to børnebørn på 4 og 8 år, som Irene nyder at opleve sin by sammen med – fordi selv byens små detaljer kan opleves helt anderledes og endda en lille smule magisk igennem deres øjne.

I dag er Irene pensioneret efter et lykkeligt arbejdsliv som efterskolelærer i 38 år. Men engagementet er langt fra lagt på hylden, og nu kaster hun i stedet sin energi og idérigdom ind i sit frivillige arbejde og ind i at opleve sit lokalområde. Den billedskønne, historiske by. De mange gode kulturelle tilbud. Og den storslåede natur, som er oplagt til både vandring eller som et afslappende udflugtsmål med de to børnebørn.

Lokal guide Irene Olsen
Foto: Alexander Håkansson

Motto: Der er så meget at være glad for.

Interesser: Litteratur, at strikke, gode samtaler, hyggeligt samvær og en mission om at undgå madspild

Irenes Guide

Gå i Irenes fodspor

Maltfabrikken i Ebeltoft
Foto: Frame & Work

Hvorfor er Ebeltoft en god feriedestination for børnefamilier?

Ebeltoft er en by med masser af sjæl, mange hyggelige og kulturelle oplevelser for gæster i alle aldre, og med mange typer natur omkring sig. Den stemning, I oplever i byen Ebeltoft er virkelig helt unik, uanset hvor I bevæger jer rundt.

Læs mere