Den lokale guide Claus Chrisetnsen

Claus Christensen

Foto: Alexander Håkansson

Lokal i Aarhus

Den lokale guide Claus Christensen er født i Næstved, men har boet i Aarhus i over 50 år. Det bedste ved Aarhus er, ifølge Claus, at den lille storby kan det hele og har det hele – alt sammen indenfor rækkevidde. 

Den smukke østvendte kyst, havnemiljøet, den historiske bymidte, det store udvalg af museer i særklasse og en masse spændende arkitektur fra forskellige historiske perioder, lige fra vikingetiden til i dag.

Claus har tidligere arbejdet som jurist, men er i dag pensioneret og bruger bl.a. sin tid som medlem af "ReThinker”, som hører under VisitAarhus, og som bedst kan beskrives som en bank af frivillige, som aktører og kulturinstitutioner i Aarhus, Randers og Syddjurs kan få stor glæde og værdi af, når de mangler engagerede, frivillige hænder til forskellige projekter og events.

Claus er bl.a. velkomstvært, når der er krydstogtanløb i Aarhus. I den forbindelse har han modtaget mere end 40 krydstogtsskibe og budt hundredevis af gæster (i snit 1750 pr skib) velkommen til Århus. Det er især mødet og dialogen med gæsterne, som Claus holder af. Han taler både tysk, fransk og engelsk, og elsker at komme med anbefalinger til gæsterne - og at høre om dagens højdepunkter, når de vender retur til skibet.

Lokal guide Claus Christensen
Foto: Alexander Håkansson

Interesser: Sin have og sit drivhus, golf, rejser, sit frivillige arbejde og dialogen med andre mennesker fra andre kulturer, samt muligheden for at bruge sine sprogkompetencer

Claus' guide

Følg i Claus' fodspor

Salling Rooftop
Foto: Farme and Work

Det nye og det gamle Aarhus

Der er meget at se i Aarhus, og man kan sagtens bruge flere dage. Men jeg har erfaring med at møde gæster, der kun er her én dag. Derfor har min guide fokus på oplevelser, I kan nyde og nå på en dag til fods i den centrale del af byen. 

Læs mere