Kæresteparret Andres og Nico besøger Aarhus

Andres og Nico besøger Regnbuebyen

Foto: Copenhagenkid

Andres og Nico er et farverigt, kreativt og stilsikkert kærestepar i slut-tyverne, der til daglig bor på Østerbro. Faktisk i den samme opgang, som Andres har boet hele sit liv. Powerparret arbejder med mode og sociale medier.

Andres og Nico er ægte københavnere og elsker deres mangfoldige by, men kærligheden kunne de også finde i Aarhus.

? Andres og Nico

Overnatning på det gamle bibliotek

Oven over Aarhus på toppen af ARoS skinner den smukkeste regnbue. Wow, for en oplevelse som københavner at komme på besøg i Smilets by.

I samarbejde med VisitAarhus var vi blevet inviteret til at bo på det nye Design Hostel BOOK1, det gamle bibliotek, som har fået noget af en makeover. Kendt for deres nærmest “bogreol”-agtige bunkbeds inviterede personalet os velkommen i den futuristiske lobby, hvor baren i midten også fungerer som check-in. Stilet, moderne, cool og clean. BOOK1 har sin egen charme, specielt for et par som Nico og jeg, der elsker æstetik og uformelle omgivelser.

Genbrugsshopping med internationalt format

Selve byen bød på masser af fed shopping i både fashion-butikkerne STOY og Collage The Shop. Udover det, er vi mest til genbrug og vintage-shopping og det fandt vi også både i form af alle de skønne lokale Røde Kors, Kirkens Korshær osv. Dog forelskede vi os klart mest i Soulshine Vintage og den fantastiske All Time Vintage, som allermest mindede om den fedeste vintagebutikker fra Berlin og New York.

En by, hvor der er plads til regnbuekaffe, forskellige køn og farverigt tøj

Bare følelsen af at gå rundt i Aarhus' gader er en oplevelse i sig selv. For Nico og jeg er det vigtigt at være steder, hvor vi føler, at vi kan være lige præcis dem, vi er. Det var også tydeligt, at vi skilte os ud med det tøj, vi nu går i, men vi blev faktisk kun mødt af smil og glade mennesker. Indre by i Aarhus er i min optik den perfekte størrelse by, fordi den både huser kultur, mad, oplevelser og shopping. Du kan gå rundt til alt, og der er liv i gaden, lige meget hvor du går.

ARoS

Kæresteparret Andres og Nicopå toppen af ARoS i Aarhus

Romantik i Aarhus

Kæresteparret Andres og Nico møder Boy på ARoS

Et usædvanligt møde.

Kæresteparret Andres og Nico besøger Aarhus

Stilet, moderne, cool og clean!

KØN Museum var måske den største overraskelse.

Det var den smukkeste, rørende og mest intense oplevelse, specielt for os som kærestepar. Vi har været heldige, at vores seksualitet ikke er noget, vi skal deale med på daglig basis, men vi er også meget bevidste om, hvor privilligerede vi er.

KØN Museum informerer, inviterer til debat og mest af alt inspirerer det til at åbne vores øjne for de problemstillinger, som vi alle som mennesker skal deale med på et tidspunkt i vores liv. Jeg blev personligt meget rørt over den måde, man har skabt interaktion og historieforståelse i øjenhøjde. KØN Museum er et MUST, når man besøger Aarhus, om du vil dykke dybt ned i kønsforståelse eller blot vil bidrage og tegne dit eget køn, for at vise at du støtter op om diversitet og retten til at være den, du er.

KØN Museum

Køn Museum i Aarhus
Kæresteparret Andres og Nico besøger Aarhus

På gensyn Aarhus

Alt i alt elsker vi Aarhus, fordi byen har hele pakken. Vi spiste alt fra den lokale kebabsandwich nede ved åen til 5-retters menu på GORMS. Fordybede os i kønnenes historie og var derefter i Tivoli Friheden og køre i rutsjebane. Aarhus har noget for enhver smag, og får smilet frem hos os. Vi glæder os til at komme tilbage.

En beretning skrevet af Andres og Nico fra København

Du kan følge @copenhagenkid og @nicogladgolden på Instagram.