VisitAarhus
Nytårsmenu hos DiningSix

Julemenu, Nytårsmenu og TakeAway

Nyd både jul og nytår i Aarhus. 

Sjældent har der været så god grund til at hygge sig og fejre både juletid og årsskifte, som der er i år. Året 2020 har budt på mange udfordringer, og mange er måske ved at være godt og grundigt ”corona-trætte”.

Både jul og nytår kan godt blive en fest

Siden opdateres løbende med sidste nyt.

Også i år skal vi nyde juletiden og også byde det nye år velkommen - med manér! Og hvis vi alle tager hensyn til de retningslinjer og opfordringer, der fra national side er givet, kan vi stadig godt planlægge og glæde os til at kunne fejre både jul og nytår i Aarhus.

Gør det nemt - og lækkert!

Er du én af dem, der gerne vil slippe for stress og jag og nyde tiden sammen med dine kære, så bestil julemiddagen og nytårsmenuen 'ud af huset' - og bliv forkælet fra top til tå.

Nyd og fejr nytåret med en skøn og lækker festmenu tilberedt af nogle af byens bedste restauranter - og nyd den i hjemmelige omgivelser. Ønsker I at gøre aftenen lidt ny og anderledes, kan I også hoppe ind i det nye år på et af byens hoteller.

TakeAway - hele ugen!

Nedenfor kan du se et udvalg af restauranter, hvor du kan bestille såvel TakeAway, julemiddag og nytårsmenuer - så både juleaften og nytårsaften kan blive en fest - også i Aarhus.

Nytårsmenu hos DiningSix
Nytårsmenu fra DinigSix

Lad restaurant Basso, Klokken og köd levere nytårsmiddagen i år. De har nemlig sammensat de bedste smage til en skøn nytårsmenu, som du kan få leveret eller selv afhente - lige til at servere for dig og dine gæster.

Mefisto
Mefisto

Forkæl jer selv og bestil Mefisto lækkerier hos Mefisto Gourmand - TakeAway og mad ud af huset. Du skal blot bestille det dagen før inden kl. 12.00, og der er mulighed for både levering eller afhentning.

Restaurant Gäst
Restaurant Gäst

Restaurant Gäst fejrer nytåret i hjertet af Aarhus med treretters menu vin, øl og vand ad libitum. Aftenen starter kl. 17:45 og slutter senest kl. 22, men det er muligt at booke overnatning på det tilhørende Hotel Scandic The Mayor.

Mad fra Gastromé i Aarhus
Gastromé

Gastromé tilbereder aftenens menu i sit gastronomiske landkøkken. Her starter fejringen mellem kl. 17-18 og består af en række delikate snacks og en overdådig menu ledsaget af udvalgte vine.

Få hele oversigten her
(åbner i Excel)

Træk stikket - og book en hotelovernatning

Der er flere hoteller, som holder åbent for gæster hen over både jul og nytår. Nedenfor kan du se en oversigt over de steder, som står klar til at tage i mod dig - også både juleaften og nytårsaften. 

Liste
Kort

Få den fulde oversigt over julens åbningstider
(åbner i Excel)​​​​​​​

Få flere gode overnatningstilbud på BookAarhus.dk

Kom godt ind i det nye år 🎉