Byens Julemarked i Ridehuset

Julemarkeder i Aarhus

Foto: Ridehuset

Kom i julestemning i Aarhus - her er et hav af julemarkeder rundt i hele byen.

På byens mange julemarkeder kan du nyde den skønne julestemning, finde unikt kunsthåndværk, smukt julepynt og masser af inspiration til dine julegaver. Her finder du en oversigt over nogle af de bedste julemarkeder i Aarhus i 2020.

Julemarked i Den Gamle By
Gå på opdagelse blandt de mange boder i Den Gamle By, hvor hele familien kan lære mere om, hvordan julen var i gamle dage. Du kan både finde mandelgaver, værtindegaver og julegaver i de hyggelige markedsboder, der bugner af spændende varer.
Julemarked i Tivoli Friheden
Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Nyd også de mange fantastiske julelækkerier fra Kødbyens Mad & Marked, der igen i år åbner deres lækre madmarked i Tivoli Friheden. I boderne kan du købe alt fra et solidt aftensmåltid til søde lækkerier.
Julemarked i Ridehuset
I Ridehuset, tæt på  ARoS   og  Musikhuset , finder du Aarhus Kunst- og Julemarked. Det traditionsrige julemarked er et af de største julemarkeder i Aarhus, og har eksisteret i mere end 20 år. Her kan du gå på opdagelse i noget af det bedste kunsthåndværk, Aarhus har at byde på. Oplev hvordan det gamle Ridehus bliver pyntet op til jul og nyd duften af hjemmebag, der spreder sig med den hyggelige julestemning.
Julemarked på Godsbanen
Godsbanens Jule- og Madmarked bugner af design og kunsthåndværk, og der er rig mulighed for at finde unikt julepynt og de helt rigtige julegaver. Undervejs kan du stille sulten i boderne hos  Aarhus Mad & Marked , der igen i år disker op med lækkerier.
Arkitektskolens Julemarked
Traditionen tro sælger de studerende fra Arkitektskolen deres kreative designs ved julemarkedet på den bynære arkitektskole. Her har du mulighed for at købe en anderledes og unik julegave, fra smykker til børnetøj træfigurer, malerier og julepynt. Bliver du sulten undervejs, kan du finde lækre nyfortolkninger af de klassiske julegodter i kantinen. Du finder Arkitektskolen på Nørreport 20.
Juleshopping på Strøget
I december kan du finde mange spændende juleboder på Strøget. Mens du juleshopper, kan du nyde den liflige duft af brændte mandler, der ved juletid breder sig i hele midtbyen. Ved mørkets frembrud tændes en lysende stjernehimmel, der smukt strækker sig langs gågaden og bestemt er et syn værd for både store og små.
Gå på opdagelse blandt alverdens forskellige varer i Bazar Vest
Vil du opleve en autentisk og eksotisk markedsoplevelse, er Bazar Vest et oplagt valg. Bazaren er et multikulturelt center, hvor du kan finde mange ting, du ikke nødvendigvis har set eller smagt før. Her kan du smage mad fra hele verden, gå på opdagelse i anderledes supermarkeder, finde varer, du ikke anede eksisterede og købe ind til den store julefest.
Julemarked på Ingerslevs Boulevard
På Ingerslev Boulevard bliver det populære marked omdannet til et julemarked med spændende madvarer og traditionelt julepynt. Selvom det er vinter, er der lidt sydlandsk stemning på markedet, som du finder midt på Ingerslevs Boulevard.
Hyggelige, lokale julemarkeder i Aarhus
Hvis du elsker jul og julemarkeder, så er du heldig - Aarhus har nemlig et væld af små, lokale julemarkeder, hvor du er garanteret julehygge og masser af julestemning.