VisitAarhus
Byens Julemarked i Ridehuset, Aarhus

Julemarkeder i Aarhus

Kom i julestemning i Aarhus - besøg de små julemarkeder, butikker og hyggelige boder rundt i byen.

Julemarkeder kan være aflyste - tjek venligst stedernes egne sider.

På byens julemarkeder kan du nyde den skønne julestemning, finde unikt kunsthåndværk, smukt julepynt og masser af inspiration til dine julegaver. Find nedenfor en oversigt over nogle af de bedste julemarkeder i Aarhus i 2020.

Vær opmærksom på, at nogle julemarkeder kan være aflyst eller underlagt restrektioner ift. corona.

Juletræ på torvet i Den Gamle By, Aarhus
Julemarked i Den Gamle By

Gå på opdagelse blandt de mange boder i Den Gamle By, hvor hele familien kan lære mere om, hvordan julen var i gamle dage. Du kan både finde mandelgaver, værtindegaver og julegaver i de hyggelige markedsboder, der bugner af spændende varer.

Jul i Friheden, Aarhus
Julemarked i Tivoli Friheden

Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Nyd også de mange fantastiske julelækkerier fra Kødbyens Mad & Marked, der igen i år åbner deres lækre madmarked i Tivoli Friheden. I boderne kan du købe alt fra et solidt aftensmåltid til søde lækkerier.

Julemarked i Ridehuset, Aarhus
Julemarked i Ridehuset

I Ridehuset, tæt på ARoS  og Musikhuset, finder du Aarhus Kunst- og Julemarked. Det traditionsrige julemarked er et af de største julemarkeder i Aarhus, og har eksisteret i mere end 20 år. Her kan du gå på opdagelse i noget af det bedste kunsthåndværk, Aarhus har at byde på.

Oplev hvordan det gamle Ridehus bliver pyntet op til jul og nyd duften af hjemmebag, der spreder sig med den hyggelige julestemning. 

Julemarked på Godsbanen, Aarhus
Julemarked på Godsbanen

Godsbanens Jule- og Madmarked bugner af design og kunsthåndværk, og der er rig mulighed for at finde unikt julepynt og de helt rigtige julegaver. Undervejs kan du stille sulten i boderne hos Aarhus Mad & Marked, der igen i år disker op med lækkerier.

Arkitektskolens Julemarked, Aarhus
Arkitektskolens Julemarked

Traditionen tro sælger de studerende fra Arkitektskolen deres kreative designs ved julemarkedet på den bynære arkitektskole. Her har du mulighed for at købe en anderledes og unik julegave, fra smykker til børnetøj træfigurer, malerier og julepynt. Bliver du sulten undervejs, kan du finde lækre nyfortolkninger af de klassiske julegodter i kantinen. Du finder Arkitektskolen på Nørreport 20.

Julesne på Strøget i Aarhus
Juleshopping på Strøget

I december kan du finde mange spændende juleboder på Strøget. Mens du juleshopper, kan du nyde den liflige duft af brændte mandler, der ved juletid breder sig i hele midtbyen. Ved mørkets frembrud tændes en lysende stjernehimmel, der smukt strækker sig langs gågaden og bestemt er et syn værd for både store og små.

Frugtmarked i Bazar Vest, Aarhus
Gå på opdagelse blandt alverdens forskellige varer i Bazar Vest

Vil du opleve en autentisk og eksotisk markedsoplevelse, er Bazar Vest et oplagt valg. Bazaren er et multikulturelt center, hvor du kan finde mange ting, du ikke nødvendigvis har set eller smagt før. Her kan du smage mad fra hele verden, gå på opdagelse i anderledes supermarkeder, finde varer, du ikke anede eksisterede og købe ind til den store julefest.

Juleblomster på marked, Aarhus
Julemarked på Ingerslevs Boulevard

På Ingerslev Boulevard bliver det populære marked omdannet til et julemarked med spændende madvarer og traditionelt julepynt. Selvom det er vinter, er der lidt sydlandsk stemning på markedet, som du finder midt på Ingerslevs Boulevard.

Jule grankogler
Hyggelige, lokale julemarkeder i Aarhus

Hvis du elsker jul og julemarkeder, så er du heldig - Aarhus har nemlig et væld af små, lokale julemarkeder, hvor du er garanteret julehygge og masser af julestemning.

Du kan læse om julens åbningstider her og se en oversigt over åbningstider for hoteller, restauranter og attraktioner her.