Gå til indhold
Rådhusparken med ARoS i baggrunden, Aarhus

Påskeaktiviteter i Aarhus

Foto: VisitAarhus

Tag på påskeferie til Aarhus og oplev alt, som byen har at byde på. Hele familien kan gå på opdagelse på de internationalt anerkendte museer, og I kan mærke suset i Tivoli Friheden - alt imens foråret spirer frem alle steder.

Tivoli Friheden åbner til påske!

Den 14. april slår Tivoli Friheden dørene op for årets sæson  - og alle udendørs forlystelser og spilleboder er åbne og klar til brug.

Tag et kig rundt i byen, uden for byen - og du vil opdage, at der er et væld af skønne oplevelser, du ikke før har bemærket.

Liste
Kort
Tivoli Friheden
Foto: Per Ryolf

Tivoli Friheden

Kom i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge i Jul i Friheden.

Påskehygge i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Påskehygge i Den Gamle By

Påsken i Den Gamle By er altid særlig og dejlig at opleve. Foråret er på vej, stemningen er løftet, og der er ekstra liv i huse og gader og aktiviteter for børn og voskne.

Læs mere
Legepladsen Kloden
Foto: Dokk1

Legepladsen Kloden

Kom og prøv en sjov og spændende legeplads med udsigt til vandet. Legepladsen finder du på det store udendørs dæk, der omkranser niveau 1 på Dokk1.

Læs mere
Marselisborg Dyrehave
Foto: Francesca Dolnier

Marselisborg Dyrehave

Kan du lide at fodre dyr og komme helt tæt på? Så skal du tage din familie med i Marselisborg Dyrehave. Her kan du nemlig se både hjorte, dådyr og vildsvin, og der er også ænder i søerne.

Læs mere
Godsbanen
Foto: VisitAarhus

Godsbanen

Godsbanen er et mangfoldigt og mulighedsrigt rum i Aarhus. Godsbanen åbnede i marts 2012 i den renoverede gamle godsbanegård i Skovgaardsgade, og siden da har det været hjemsted for kultur i alle afsk...

Læs mere
Endless Connection
Foto: Runni

Endless Connection

Tag et smut forbi Havnepladsen i Aarhus, hvor du finder springvandet Endless Connection. Hop ind og ud af de to meter høje vandmure, der springer op og forsvinder igen på skiftende tidspunkter - og se...

Læs mere
Bybillede fra renæssancen
Foto: Den Gamle By

Bybillede fra renæssancen

Den Gamle By rummer en enestående samling af danske bygninger, hvor det ældste er fra omkring 1550. Bygningerne fra renæssancen er særligt markante, idet perioden var præget af økonomisk fremgang.

Salling ROOFTOP
Foto: Salling

Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er en opsigtsvækkende café og byoase på tagterrassen af stormagasinet Salling beliggende i det centrale Aarhus. ROOFtTOP er nu udvidet med Salling Roofgarden, og tagterassen er en stor...

Læs mere
Aarhus Ø
Foto: Roar Paaske

Aarhus Ø

Aarhus Ø er en ny bydel tæt på vandet og havnen, som altid har haft en vigtig betydning for Aarhus. Netop nu sker der en fantastik forandring på hele havneområdet nær centrum.

Læs mere
Domen
Foto: VisitAarhus

Domen

På havnefronten i Aarhus ser du Domens kuppel. Når du tager en afstikker fra de velkendte gader og stræder i midtbyen, kan du besøge Domen og opleve et unikt rum på pier 2.

Læs mere
Universitetsparken
Foto: Lise Balsby

Universitetsparken

Universitetsparken er en åben, lys og luftig park i Aarhus, der er omgivet af Aarhus Universitets bygninger, kollegier og blandt andet Naturhistorisk Museum.

Læs mere
Udkigstårnet på Aarhus Ø
Foto: VisitAarhus

Udkigstårnet på Aarhus Ø

Tag et kig ud over Aarhus Bugt fra det arkitektonisk flotte udsigtstårn på Aarhus Ø. Tårnet er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

Læs mere
Mejlgade
Foto: @katrinedotdk

Mejlgade

Mejlgade ligger i Latinerkvarteret og er kendt for sit hippe og urbane miljø, hvor caféer, barer og spisesteder ligger side om side og skaber en livlig og mangfoldig gade. Derudover er Mejlgade en cyk...

Læs mere
Hesitation of Light
Foto: Michael Harder

Hesitation of Light

Hesitation of Light er en lysudstilling skabt af Signe Klejs, der oplyser den ikoniske Ringgadebro og omdanner den til en lysende indgangsport til Aarhus. Oplev det smukke syn, når hundredvis af lampe...

Læs mere
Aarhus K
Foto: Frame & Work

Aarhus K

Aarhus K er en central bydel, hvor kreativitet og kultur - deraf K’et - kommer sanserne i møde med gamle godsbanebygninger, containere, skurvogne og eksperimenterende og nytænkende iværksættersjæle. B...

Læs mere
Kulbroen
Foto: VisitAarhus

Kulbroen

Kulbroen er en udsigtsplatform, hvor du fra toppen af den gamle bro i otte meters højde kan skue ud over Aarhus’ historiske Sydhavn. Bydelen er gået fra at være et nedslidt industrikvarter til i dag a...

Læs mere
Marselisborg Slot
Foto: VisitAarhus

Marselisborg Slot

Marselisborg Slot er Dronning Margrethes sommer- og juleresidens, der ligger smukt placeret ved Mindeparken i Aarhus. Marselisborg Slot blev bygget i 1902 og var folkets bryllupsgave til Kong Christia...

Læs mere

Find flere begivenheder i Aarhus

Bedste begivenheder i byen 

Få gratis entré med et AarhusCARD, som også giver gratis transport med bus og letbane i hele Aarhus og Region Midtjylland. 

Share your moments with us: