VisitAarhus
Rådhusparken med ARoS i baggrunden, Aarhus

Påskeaktiviteter i Aarhus

Påsken i Aarhus bliver lidt anderledes i år. Men - lad dig overraske. Her er både synlige og skjulte, kendte og ukendte oplevelser, der gemmer sig overalt i Aarhus. Tag på opdagelse - du vil helt sikkert finde både sjove, skæve, spændende og anderledes oplevelser 🐣

Museerne holder lukket på grund af Corona, men hvorfor ikke gå på opdagelse i byen. Tag f.eks. i Den Gamle By, som inviterer udenfor inde i de historiske gader - eller tage turen ud til Moesgaard Museum, som er en helt enestående arkitektonisk perle, der smelter sammen med naturen - og sådan kan du finde rigtig mange oplevelser - kendte, som ukendte, skjulte og helt åbenlyste. 

Tivoli Friheden åbner til påske!

Den 1. april slår Tivoli Friheden dørene op for årets sæson  - og alle udendørs forlystelser og spilleboder er åbne og klar til brug. Det var da en skøn nyhed! Og ja, nyheder har de flere af ... så læg også et besøg ind her. 

Tag et kig rundt i byen, uden for byen - og du vil opdage, at der er et væld af skønne oplevelser, du ikke før har bemærket.

Liste
Kort

Find flere begivenheder i Aarhus

Bedste begivenheder i byen 

Vær opmærksom på, at flere museer og attraktioner er lukkede pga. corona, og at begivenhederne derfor er lukkede eller udsatte.

Få gratis entré med et AarhusCARD, som også giver gratis transport med bus og letbane i hele Aarhus og Region Midtjylland.