Udstillingen videnskab er lidenskab på Steno Museet

Videnskab er lidenskab - udstilling på Steno Museet

Foto: Jesper Søhof og Science Museerne
Begivenheder
Begivenheder
Besøg Steno Museet, og oplev ”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber”. Udstillingen handler om de mange spørgsmål, vi som mennesker til alle tider har stillet til livet og verden. Hvorfor er der stjerner på himlen, og hvorfor trækker vi vejret?
Adresse

C. F. Møllers Allé 2

8000 Aarhus C

Kontakt

Telefon:+45 87155415

Hvad er det, der driver en forsker?

Som mennesker er vi nysgerrige væsener. Nogle så nysgerrige, at de vælger at bruge hele deres liv på at finde svaret på livets gåder. Udstillingen ”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber” vil vise dig, hvorfor nogle mennesker vælger at fordybe sig i, hvordan celler fungerer, eller at forstå bestemte dyrs hjertefunktion. Du kommer til at opleve lidenskaben og videnskaben blive sat under lup.

Kig ind i forskers kontor

Et helt centralt omdrejningspunkt i udstillingen ”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber” er Nobelprismodtager Jens Christian Skou – og hans fysiske kontor. Du kan nemlig opleve en komplet udgave af professorens kontor som udgangspunkt for hele udstillingen på Steno Museet.

”Videnskab er lidenskab - om forskerliv og kogte krabber” på Steno Museet er fast og planlagt til og med 2023. Er du på museet, kan du også opleve den videnskabsorienterede udstilling "Det nysgerrige menneske".

#stenomuseet #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

C. F. Møllers Allé 2

8000 Aarhus C

Priser

Voksne

30 DKK

Børn u. 18

Gratis

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af