skip_to_main_content

Turistinformation i Informationen i Dokk1

Har du brug for information eller inspiration til dit ophold, når du er i Aarhus? Vi står klar til at hjælpe dig. Du finder os i Informationen i DOKK1. Du kan også benytte touchskærmen i området.

Få personlig betjening

Du kan få personlig turistservice på Dokk1 hele året rundt. I højsæsonen er vi desuden klar med en udvidet bemanding, så vi bedst muligt kan imødekomme alle sommerens henvendelser.

Uanset om du har brug for et bykort eller personlig service ift. præcis de spørgsmål, du sidder med, kan du finde det her.

AarhusCARD

På Dokk1 kan du købe eller hente dit AarhusCARD. Et AarhusCARD gælder ml. 24-120 timer og giver dig gratis entré til attraktioner og museer i Aarhus. Derudover kan du benytte gratis offentlig transport eller parkere i Navitas. Læs mere om AarhusCARD her.

Vær opmærksom på, at turistinformationen på Dokk1 kun modtager betaling via kort og ikke tager imod kontanter.

Benyt den Online Turistinformation

Du kan altid vælge at benytte den online touchskærm i området, som dagligt bliver opdateret med turistinformation og inspiration. Indholdet er på dansk, engelsk og tysk og omfatter oplysninger om overnatning, seværdigheder, restauranter, butikker, begivenheder, transport og meget mere.

DOKK1 er lukket på helligdage, Grundlovsdag, den 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar.

#turistiaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen