The-Mayor-Hotel-Facade

Scandic The Mayor

Foto: Scandic The Mayor
Overnatning
Hoteller
Hotel Scandic The Mayor ligger midt i centrum, hvor du stort set kan overnatte ved siden af borgmesteren, tæt på banegården, Musikhuset Aarhus, ARoS. Med hotellets centrale beliggenhed, er du omringet af storslået kultur og storby. 
Adresse

Banegårdspladsen 14

8000 Aarhus C

Et hotel i gåafstand til det hele

Nyd den dejlige atmosfære i byen og på hotellet. Med Scandic The Mayors centrale beliggenhed lige ved Aarhus Rådhus, Aarhus Banegård og ARoS er du i gåafstand til det hele, og samtidig kan du nyde at bo på et hyggeligt hotel med restaurant, bar og gode mødefaciliteter. Hotellet er indrettet i lyse og moderne farver i et skandinavisk design, hvor flere af værelserne byder på et blik ud over Rådhusparken.

Miljø og bæredygtighed

Scandic The Mayor er certificeret med miljømærket Svanen, og hotellet har et stærkt fokus på bæredygtighed, ligesom hensynet til miljøet spiller en afgørende rolle i deres værdigrundlag.

Lækker morgenmad

Start din dag med et velsmagende morgenmåltid. Buffeten er fyldt med økologiske produkter, brød fra eget bageri, friskpresset juice og kvalitetskaffe fra et lokalt risteri. Se mere om morgenbuffeten her.

Transport og parkering

Aarhus Hovedbanegård ligger tæt på hotellet og giver dig den bedst mulige adgang med offentlig transport, både med busser, tog og fly fra både Aarhus- og Billund Lufthavn. Hotellet har egen parkeringsgård med overvågning mod betaling. Desuden er der mulighed for gratis at benytte hotellets overvågede parkeringsanlæg i forbindelse med møder og konferencer.

#scandichotels #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Banegårdspladsen 14

8000 Aarhus C

Facilities

Servicehund tilladt

Dobbeltværelse: > DKK 1500

Elevator

Scandic Hotels

★★★★

Kapacitet: Værelser (162)

Fitness room

Svanen

Hund tilladt

Åbent hele året

Cykler til rådighed

Bar

Business center

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Internetadgang

Mødefaciliteter

Restaurant

WiFi

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af