Scandic Silkeborg - hovedbygning

Scandic Hotel Silkeborg

Foto: Scandic Hotel Silkeborg
Overnatning
Hoteller
Kombinér dit besøg i Silkeborg med overnatning på Scandic Silkeborg. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser lige op til Søhøjlandet og kun 3 kilometer fra centrum. Der er fri parkering lige foran hotellet. 
Adresse

Udgårdsvej 2

8600 Silkeborg

Kontakt

E-mail:silkeborg@scandichotels.com

Telefon:8680 3533

fax:8680 3506

På Scandic Silkeborg er alle velkomne, og der tilbydes alle former for værelsestyper – lige fra singleværelse til Superior Extra. Som noget nyt er

Scandic Silkeborg er nu også et Outdoor hotel med rig mulighed for at slappe af i hotellets outdoor lounge imens
cyklerne opbevares i aflåste cykelgarager efter rengøring og vedligeholdelse af udstyret på pusle pladsen.

På hotellet er der indendørs pool og fitnessrum, og der er således rig lejlighed til at få rørt sig under opholdet. Yderligere stiller hotellet Scandic-cykler til rådighed, og desuden er området utrolig velegnet til løbeture.

Som overnattende hos Scandic Silkeborg er vores overdådige morgenbuffet altid inkluderet. Buffeten byder på alt, hvad hjertet begærer inklusiv et bredt udvalg økologiske samt af gluten- og laktosefri produkter. Samtidig får du som overnattende hos Scandic fri adgang til over 5.000 aviser og magasiner på din smartphone, iPad eller computer.

På Scandic Silkeborg finder man én af Silkeborgs bedste restauranter – Restaurant Kildesø. Menukortet tæller bl.a. Scandics populære Angus-bøffer, som er af dansk fritgående Angus-kvæg. Restauranten er konstrueret som orangeri, om som navnet antyder, har man fra restauranten udsigt ud over Kildesø. Når vejret tillader det, kan man nyde sin mad og drikke på den tilstødende terrasse, som er flankeret af højbede med krydderurter – som i øvrigt bruges i restaurantens kokkerering. Ny desuden en forfriskning på hotellets hyggelige bar, hvor der serveres spændende øl-varianter, drinks og en bred vifte af kaffespecialiteter. Større sportsbegivenheder (håndbold og fodbold) vises live på storskærm.

Scandic Silkeborg inkluderer en stor og fleksibel konferenceafdeling til møder, konferencer, seminarer, foredrag og events. Der er plads til op til 260 personer. Mødelokalerne er af behagelig størrelse, som skaber god atmosfære, og Scandic Silkeborgs geografiske placering i naturen gør desuden stedet yderst fordelagtig for teambuilding-arrangementer.

Skal du fejre noget specielt, findes de bedste festlokaler i Silkeborg på Scandic Silkeborg. Uanset om der er tale om konfirmation, bryllup eller fødselsdag, vil hotellet skabe rammerne for den perfekte fest i fantastiske naturomgivelser.

Der er ofte gode tilbud på overnatninger og hotelpakker hos Scandic Silkeborg, hvor du fx kan få 20% på dit hotelophold eller kombinere hotelophold med en romantisk middag.

Læs alt om Scandic Silkeborg her

 

Adresse

Udgårdsvej 2

8600 Silkeborg

Facilities

Kapacitet: Senge (264)

Scandic Hotels

Svanen

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Restaurant

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg