Scandic Aarhus City

Scandic Aarhus City

Foto: Scandic Aarhus City
Overnatning
Hoteller
Scandic Aarhus City er et moderne hotel midt i Aarhus med en unik beliggenhed tæt på shopping, attraktioner og transportmuligheder. 
Adresse

Østergade 10

8000 Aarhus C

Hotellet er ét af Scandic's bedste hoteller for dig, som rejser i hverdagene eller nyder et weekendophold. Og når du overnatter på Scandic Aarhus City - må du ikke gå glip af en god bøf på deres populære restaurant, L'øst.

Storbyferie i Aarhus

Storbyferie, romantisk ophold, konference eller netværk med kollegaer eller venner? Scandic Aarhus City har det hele! Forkæl dig selv og familien med et par dage på byens moderne hotel midt i Aarhus, der er indrettet i skandinavisk stil. Lad tænderne løbe i vand over de gode bøffer fra hotellets restaurant, L'øst. Er du til en afterwork drink, er hotellets bar et hyggeligt sted at slappe af og et populært mødested for hotellets gæster og for århusianerne.

Et hotel med udsigt

Fra nogle af hotellets øverste værelser kan du nyde udsigten ud over Aarhus by med kig til kunstmuseet ARoS og dets kendte kunstværk "Regnbuen", Aarhus Havn samt skovene og strandene. På taget har Scandic Aarhus City solceller, som forsyner hotellet med strøm svarende til 90% af forbruget på værelserne. Om sommeren kan du nyde deres hjemmeavlede honning til morgenbuffeten, som stammer fra bistaderne, som også findes på taget.

Tilgængelighed

Tættere på Aarhus midtby og byens mange shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter samt seværdigheder og attraktioner som Den Gamle By og ARoS - kommer du ganske enkelt ikke! Scandic Aarhus City ligger i Østergade, og lige uden for hotellet ligger "Strøget", Aarhus' gågade. Aarhus Banegård og busterminal er i kort afstand til hotellet.

#scandicaarhuscity #visitaarhus 

Adresse

Østergade 10

8000 Aarhus C

Facilities

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Scandic Hotels

Bar

★★★★

Kapacitet: Værelser (228)

Business center

Kapacitet: Senge (556)

Svanen

Cafe/Cafeteria

God adgang

Cykler til rådighed

Elevator

Fitness room

Garage

Hund tilladt

Servicehund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af