Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er en opsigtsvækkende café og byoase i det centrale Aarhus. Besøg tagterrassen, der ligger på toppen af stormagasinet Salling, og oplev den fedeste panoramaudsigt over byen.

Cafe, cocktails og glasrampe

Salling ROOFTOP er lig en ekstraordinær udsigt, men tagterrassen byder også på et frodigt væksthus med bar og café, hvor du kan stille sulten med et godt måltid mad eller nyde en frisk cocktail. Du finder også loungeområder, hvor du kan hænge ud, og en scene, hvor du på specifikke dage kan se koncerter under åben himmel. Og, hvis du tør, kan du bevæge dig ud på den angstfremkaldende glasrampe, som stikker ud over Strøget, hvor du kan se de 25 meter direkte ned på menneskemylderet.

Jul på Salling ROOFTOP

Ved juletid kan du på Salling ROOFTOP få en pause fra juleræset og samtidig opleve den fantastiske udsigt over den julepyntede by. Pak dig ind i tæpper og nyd gløgg og æbleskiver under åben himmel på den hyggelige tagterrasse, der er fyldt med julelys. I caféen kan du smage på lækre julelækkerier eller nyde et glas vin. I november og december vil der løbende være musik og underholdning. Du kan følge med i programmet på Sallings Facebookside.

Events i Salling

Salling ROOFTOP byder løbende på begivenheder, start fx weekenden med at nyde et glas vin, mens en DJ vender plader og sætter gang i weekendstemningen. Du kan følge med i programmet på Sallings Facebookside.

Salling ROOFTOP følger Sallings åbningstider, og det er gratis at besøge tagterrassen.

#sallingrooftop #visitaarhus #visitaarhusregionen