Vikingetræf på Moesgaard Museum Aarhus

Moesgaard Vikingetræf

Foto: Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum
Begivenheder
Begivenheder
Til Moesgaard Vikingetræf mødes vikinger fra hele verden på Moesgaard strand. Oplev deres dagligliv, når vikingerne mødes for at vise deres kunnen inden for alt fra våbenbrug, ridning, kunsthåndværk, dagligvarer og mad.
Adresse

Moesgård Allé 15

8270 Højbjerg

Kontakt

E-mail:info@moesgaardmuseum.dk

Telefon:+45 87394000

Kamp og ryttershow

Vikingetræffet på Moesgaard strand er kendt som det uofficielle VM i vikingekamp, hvor krigernes kampe ikke kun er opvisninger, men en alvorlig æressag. Du kan opleve kampene både lørdag og søndag.

Mange spændende aktiviteter

Bliv inspireret ved de mange markeder, spis dig mæt ved madboderne, eller skyd med bue og pil ved buebanen. Der er områder for børn, musik, fortællinger og optræden. Det største er selvfølgelig de flotte kampe og ryttershow, som hvert år tiltrækker et stort publikum.

Flot og autentisk udstyr

Det flotte og autentiske udstyr er med til at skabe et historisk marked, som kun findes få steder i verden. Selv mad og drikke er fremstillet af vikingetidens råvarer. Som besøgende kommer du på en tidsrejse, hvor den unikke lejrstemning, voldsomme kampe og hurtige heste kan opleves helt tæt på.

Nordens største vikingetræf

Vikingetræffet er arrangeret af Moesgaard Museum i samarbejde med repræsentanter for vikingerne. Vikingetræffet finder hvert år sted lørdag og søndag i uge 30. Her mødes over et tusind vikinger fra nær og fjern til Nordens største vikingetræf.

Program for Moesgaard Vikingetræf 2019

Der var mange sjove og spændende aktiviteter ved Moesgaard Vikingetræf 2019. Se hele programmet fra 2019 her og bliv inspireret til et brag af et vikingetræf i 2020.

Programmet for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

Praktisk information

Parkering: Ved Moesgaard Museum eller ved Moesgård Strand for enden af Strandskovvej.
Betaling: Husk både kontanter og dankort.
Mad og drikke: Du kan købe og smage autentiske retter fra vikingernes boder.
Billet: En billet til Vikingetræffet fungerer også som entré til Moesgaard Museum. Børn under 18 år er gratis. Det er muligt at få studierabat.

#vikingetræf #moesgaard #visitaarhus

Adresse

Moesgård Allé 15

8270 Højbjerg

Priser

Voksne

140 DKK

Studerende

110 DKK

Børn og unge under 18 år

Gratis

Klub Moesgaard medlemmer med årskort

75 DKK

Relaterede produkter

Opdateret af: