Tag børnene med til Legelandet i Aarhus

Legelandet.dk

Foto: Legelandet Aarhus
Aktiviteter
Indendørs legelande
I Legelandet er der hele 5.000 m2 plads, som du kan boltre dig på, så kast dig ud i et hav af aktiviteter og oplevelser - helt uafhængigt af vejret.
Adresse

Holmstrupgårdvej 18

8220 Brabrand

Der er alt fra et hyggeligt slag 18 hullers golf til seje spillemaskiner, den fedeste rutsjebane, et sjovt boldbassin og den helt vilde rodeotyr.

Leg for de mindste

Der er masser af aktiviteter for familiens yngste medlemmer. For børn mellem 0-3 år eller 4-6 år er der helt specielle legeområder, hvor du kan give den gas eller bare hygge. Prøv hoppeborgene, boldbassinet, forhindringsbanen, rutsjebanerne, skubbebilerne eller de store byggeklodser.

Aktiviteter for de større

I Legelandet er der også masser af aktiviterer til de større. Giv den gas på hoppeborge, et mega klatrestativ, forhindringsbanen, prøv mega boksning, den vildeste rodeotyr, spillemaskiner, sumodragter, megaslide og meget, meget mere. Der venter helt sikkert en hyle-morsom dag!

Uden mad og drikke duer helten ikke

Alle de sjove aktiviteter kræver noget energi, og der er ingen grund til at sulte. Du er meget velkommen til at medbringe din egen mad, og ellers kan du nyde lækre retter i den hyggelige familiecafé.

#legelandetdk #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Holmstrupgårdvej 18

8220 Brabrand

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

torsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 18:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af