Juleparade i Aarhus med julemand

Juleparaden

Foto: Aarhus City Forening
Begivenheder
Begivenheder
Kom og vær med til at tage imod julemanden, når han ankommer til Aarhus for at tænde den smukke og fortryllende stjernehimmel over Strøget. 
Adresse

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:mail@aarhus-city.dk

Telefon:+45 86137500

Den årlige juleparade bliver anført af julemanden og markerer for alvor, at det snart er jul. I gaderne er der julemusik, juleboder og masser af julehygge. Juleparaden fandt senest sted den 15. november 2019.

Juleparade og juleshopping

Paraden går gennem de centrale dele af byen og kommer også igennem Strøget. Butikkerne fejrer den årlige parade ved at holde længe åbent, sædvanligvis til kl. 21, så der er derfor rig mulighed for at købe årets første julegaver.

Den smukke stjernehimmel tændes

Strøgets fantastiske flotte stjernehimmel bliver tændt af julemanden, når paraden kommer til Strøget. Det er et højdepunkt, som du bestemt ikke må gå glip af. Det sker kl. 18.30.

Følg paraden i 2019

Paraden starter kl. 18.00 på havnen ved Dokk1, hvor du kan være med til at tage imod julemanden, når han ankommer til Aarhus fra sin lange rejse fra Grønland. Turen går herefter fra havnen til Banegårdspladsen, gennem Strøget, over Store Torv, Lille Torv, Busgaden og op igennem Frederiksgade og derefter tilbage til Dokk1.

Allerede fra kl. 16.00 er der julehygge ved Dokk1 med julemusik, mulighed for at købe æbleskiver og varme drikke, og masser af flotte klassiske biler og julepynt.

En festlig juleparade

Julemandens hjælpenisser deltager også i paraden sammen med et festlig nisseorkester, Aarhus Garden og den Jyske Pigegarde, der garanterer julestemning og højt humør.

#juleparade #christmaswithaarhus #juliaarhus

www.juleaarhus.dk

Adresse

8000 Aarhus C

Facilities

Jul

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af