Musikhuset Aarhus

Julehygge i Musikhuset 2019

Foto: Musikhuset Aarhus
Begivenheder
Begivenheder
Tag din kæreste, venner eller familie med i Musikhuset Aarhus, og lad hyggen og julestemningen sprede sig. Som altid har Musikhuset en bred vifte af underholdning med julekoncerter, juleshows, ballet, julesang og stand up shows.
Adresse

Thomas Jensens Alle 1

8000 Aarhus C

Der skal spredes varme og gives kuldegysninger, når sang, musik og underholdning bidrager til at gøre julen salig og frydefuld.

Julekoncerter i Musikhuset

Igen i år gæster Stig Rossen Musikhuset, når han for 25. år i træk kommer forbi med hans uforlignelige julekaravane den 1. december.

Søs Fenger står for endnu en vidunderlig julekoncert, når hun den 5. december står klar med egne sange, julesange og højtidssange. som du helt sikkert kan synge med på. 

Børneunderholdning i julen

Julefejringen starter tidligt for de mindste, når der er Juleshow med Katrine, Mek Pek, Kalle- og Emiiil, som står klar med juleunderholdning til hele familien den 23. november. I kan opleve endnu mere julehygge for børnene den 14. december, når der fejres god jul med Cirkeline. Kom og vær med til at redde julen den 7. december, hvor du kan være med til at løse Ramasjang julemysteriet.

Fejr julen med et grin 

I år kan du fejre julen med et grin, når Linie 3 afholder juleshow i musikhuset den 19. december.

Find hele Musikhusets juleprogram på www.musikhusetaarhus.dk

#musikhusetaarhus #juliaarhus #visitaarhus

www.juleaarhus.dk

Adresse

Thomas Jensens Alle 1

8000 Aarhus C

Facilities

Jul

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af