skip_to_main_content

Helnan Marselis Hotel

Hos Helnan Marselis Hotel Aarhus får du en absolut fabelagtig udsigt ud over Aarhus bugten og en direkte adgang til stranden med Marselisskoven som nabo - Helnan Marselis Hotel Aarhus har, hvis du elsker at bo ved vandet, den mest unikke placering i Aarhus.

Helnan Marselis Hotel har 163 værelser, hvor de fleste er med havudsigt. Helnan Marselis Hotel Aarhus inviterer i allerhøjeste grad til ro og terapi, og du kan falde i søvn til bølgeskvulp og vågne op til den smukkeste solopgang. Tag kæresten, familien eller et par venner med til Aarhus og nyd en byferie eller weekendophold i de fantastiske og naturskønne omgivelser.

Spis på hotellet

Restaurant Marselis er husets restaurant som året rundt tilbyder a’ la carte både til frokost og aften uanset, om du er er gæst udefra, eller du bor på hotellet. Derudover får du morgenmad med i prisen, hvis du er overnattende gæst på hotellet.

Gratis parkering 

Som gæst hos Helnan Marselis Hotel Aarhus har du mange fordele, og en af dem er gratis parkering lige uden for hotellet. Du kan også nyde fri brug af husets swimmingpool, sauna og fitness.

Trods den stille beliggenhed er Helnan Marselis Hotel Aarhus kun fem minutters kørsel fra det pulserende aarhusianske byliv.

#helnanmarselishotel #visitaarhus #visitaarhusregionen