Christmas Run Aarhus

Christmas City Run

Foto: Christmas Run Aarhus
Begivenheder
Begivenheder
Christmas City Run skaber en fantastisk stemning i hele byen, og du har muligheden for at opleve den hyggelige stemning i et par løbesko!
Adresse

Værkmestergade 17

8000 Aarhus C

Oplev den hyggelige julestemning i Aarhus i et par løbesko, når Christmas City Run finder sted.

Orienteringsløb fyldt med julestemning

Christmas City Run er et orienteringsløb, hvor du kan opleve julestemningen i Aarhus på en helt ny måde. Ruten tager dig ikke alene forbi hyggelige steder med funklende julelys, sprøde julekager og stemningsfyldt musik. Undervejs kommer du forbi stjernehimlen på strøget, Sallings smukke julefacade med julemandens værksted i vinduet og gennem Bruuns Galleri. Skulle alt dette ikke være nok til at få dig i julestemning, så får du oven i købet lov til at være iført et nissekostume under hele løbet. 

Et løb for alle

Christmas City Run er for alle, der løber for sjov og for motionens skyld. Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere, og du bliver guidet rundt til posterne ved hjælp af en app til din smartphone. Inden starten går, får I adgang og introduktion til app’en, hvorefter det er dit holds egen opgave at koordinere jeres rute bedst muligt.

Hyggeligt målområde

På pladsen foran DGI Huset er der hele dagen et hyggeligt målområde, hvor du kan hænge ud med dit hold og de andre deltagere.

Som deltager får du:
- Nissekostume, så du kan løbe dig i julestemning
- Kaffe og lækker snack efter løbet
- Fed juleoplevelse i Aarhus City

Adresse

Værkmestergade 17

8000 Aarhus C

Priser

Pris pr. deltager

155 DKK

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af