VisitAarhus

Børnekulturfestival

I hjertet af Aarhus – i området omkring Brobjergskolen, Musikhuset og Officersbygningen – kan du sammen med dine børn eller børnebørn opleve et væld af kunstneriske workshops, koncerter og gadeteater til Børnekulturfestival i Aarhus.

Genopdag tegneformatet, når den internationalt anerkendte kunstner MORMOR sammen med børn laver et big scale fælles tegneværk. Få et nyt blik på kunst med tekstiler i workshops med kunstner Stine Leth, Karoline H. Larsen og Astrid Skibsted. Genopdag verdensmålene på ARoS eller sæt balancen i spil i danseworkshoppen med Don Gnu.

Oplev også finurligt gadeteater med den hollandske kunstner Mr. Image Theatre med forestillingen BIG BUGS og forestillingen JEKYLL ON ICE med Paolo Nani Teater. Der er også koncerter i børnehøjde med professionelle orkestre som bl. a. Musikflyveren og Bogfinkevej samt indslag fra Aarhus Musikskole, World Music Center og Portugisiske Compahnia de Musica Teatral samt Sange til verden om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling med børnekor og Aarhus Jazz Orchestra.