Aarhus Jazz Festival

Aarhus Jazz Festival

Foto: Aarhus Jazz Festival
Begivenheder
Begivenheder
Når du er til Aarhus Jazz Festival, er der musik i hele byen - fra Bispetorv til Klostertorv, Dokk1, Ridehuset og Musikhuset - du finder jazz i verdensklasse overalt i byen. Udvælg de koncerter, du ikke vil gå glip af, eller gå rundt i byen, og lad dig overraske.
Adresse

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@jazzfest.dk

Telefon:28604791

Program for 2019

Programmet til Aarhus Jazz Festival 2019 var spækket med massevis af jazz-lækkerier. Programmet var mere mangfoldigt og omfattende end nogen sinde tidligere og slog dermed den hidtidige rekord fra 2018, hvor festivalen markerede sit 30 års jubilæum. Med 380 koncerter var der jazz for enhver smag og i alle afkroge af Aarhus. 

På Bispetorvet var der hver dag børnejazz, og der var masser af jazz aktiviteter for børn på Dokk1. Du kunne også komme med på en Jazz Walk, der er en tur gennem Aarhus, hvor du kunne høre byens jazz-historie.

Aarhus Jazz Festival 2020

I 2020 ligger festivalen den 11. til 18. juli. Programmet er endnu ikke offentliggjort. 

En festival for alle 

Aarhus Jazz Festival er en smagfuld cocktail, hvor der er jazz for enhver smag. Uanset om du er til traditionel jazz, børnejazz, frokostjazz, mainstream, avantgarde eller verdensmusik, kan du finde det på Aarhus Jazz Festival.

#aarhusjazzfestival #jazz #visitaarhus

Adresse

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Åbningstider

11 Jul 20 / 18 Jul 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Se mere
Opdateret af: