Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus

Foto: Aarhus Bryghus
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Aarhus Bryghus er et selvstændigt, familie-ejet mikrobryggeri, etableret i 2005 i Aarhus Syd. Bryggeriet tapper øl i store 60 cl flasker og fadøl til salg i butikker og restaurationer. Der er i tilknytning til bryggeriet et besøgslokale med bar, som bliver brugt til torsdag- og fredagsbar, øl-smagninger og musikarrangementer m.m.
Adresse

Gunnar Clausens Vej 26

8260 Viby J

Hovedparten af øllet sælges lokalt

Aarhus Bryghus har over 100 års erfaring i bryggeri-industrien, baseret på tradition og fornyelse. Aarhus Bryghus brygger øl til nydelse, øl til deling, øl til mad - og sortimentet går fra en international pilsner over India Pale Ale til fadlagret Imperial Stout.

Nu også Whisky og Lyng Gin

I august 2016 lancerede Aarhus Bryghus deres første whisky, og sidenhen er flere produkter kommer til under navnet "Spirit of Aarhus". December 2018 lancerede de også en Lyng Gin. Spirit of Aarhus produkterne sælges hovedsagligt fra butikken på bryggeriet, som har åbent i bryggeriets åbningstid. Butikken sælger også deres flaskeøl pakket i kasser eller gaveæsker.

Torsdag og fredagsbar

Hver torsdag og fredag kl. 15.00-19.00 slår Aarhus Bryghus dørene op til torsdag og fredagsbar. Her kan du smage på de mange varianter og nyde øllet både fra flaske og fad. Er vejret godt serverer Aarhus Bryghus gerne øllet udenfor i Baghaven. I forbindelse med torsdag- og fredagsbaren er der fri entre.

 

Følg med på Facebook eller gå ind på deres hjemmeside og læs mere om de mange aktiviteter.

#aarhusbryghus  #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Gunnar Clausens Vej 26

8260 Viby J

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdag

08:00 - 16:00

TorsdagFredag

08:00 - 19:00

Åbningstider
Sidst opdateret af