Lunch booking til Blå Mandag i Aarhus 2020

Lunch booking til din Blå Mandag

GLÆD JER til skøn lunch på jeres Blå Mandag i Aarhus

8000BlueMonday All-Inclusive-kortene indeholder naturligvis lækker lunch til både konfirmander og forældre på Blå Mandag - og vi har mange forskellige spisesteder at vælge mellem. Måske vil I gerne på café og spise sammen eller måske vil I hellere have en hurtig og lækker grab´n-go-lunch, så I kan komme hurtigt videre med alle dagens aktiviteter. I bestemmer selv - og nedenfor kan I læse mere om spisesteder og booke plads med det samme.

Book lunch til Blå Mandag 2020
Når du har købt 8000BlueMonday-Konfirmand- og/eller Forældrekort, skal du nemlig huske at booke lunch sammen med dine venner HER PÅ SIDENEr I flere eller mange, der skal spise sammen, bedes I venligst booke sammen. BEMÆRK at lunchbookning ifm. 8000BlueMondaykort SKAL foretages her på siden og IKKE direkte hos spisestederne..!

Vil I spise hos Café Dalle Valle eller Café Karma i Bruuns Galleri, SKAL I booke plads, da der er et begrænset antal pladser. Ellers er det ikke nødvendigt at booke plads for at være sikker på at få noget godt at spise (men I må meget gerne, da det hjælper os i planlægningen) – I kan også blot møde op og få udleveret jeres lunch hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri eller de to spisesteder i Tivoli Friheden.

Book lunch med det samme!
Selv om der måske er lang tid til jeres Blå Mandag, er det en rigtig god idé at booke lunch så snart I har besluttet jer for at købe 8000BlueMondaykort – flere af spisestederne bliver nemlig hurtigt booket op. Bestilling af lunch skal samtidig foretages SENEST to uger før jeres Blå Mandag, hvis I vil have bedre mulighed for at spise sammen. Vi tager forbehold for lukkede/fyldte bookninger samt antal siddepladser og håber på tålmodighed, da der kan være rigtig mange glade konfirmander til spisning på samme tid :0) BEMÆRK: Der er meget begrænset antal siddepladser hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri samt ved spisestederne i Friheden, hvorfor vi ikke kan garantere siddepladser her.

Lunchbestillinger hos Café Dalle Valle og Café Karma i Bruuns Galleri gælder én time. Har I f.eks. booket lunch til kl. 11.00 er det derfor VIGTIGT at I er ved caféen kl. 11.00. Herefter har I så én time indtil kl. 12.00 hvor der kommer nye hold konfirmander og forældre.

BESTIL LUNCH NU - KLIK HER (bestillingslink åbner 1. oktober 2019). Bestilling er efter ”først til mølle princippet”. Vær opmærksom på at bestilling først er registreret, når du har modtaget en bekræftelse retur på mail.

I kan vælge at spise lunch ét af følgende steder på Blå Mandag:

- Sunset Boulevard i stueplan i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 11.00-15.00 (lækker kyllinge- & baconsandwich, sodavand og cookie).
- Café Dalle Valle på 3. sal i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 10.00-14.00 (stor brunch-/frokostbuffet og 1 sodavand) BEGRÆNSET ANTAL PLADSER – kræver forudgående booking..! 
- Café Karma i stueplan i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 10.00-16.00 (vælg mellem Pasta Carbonara, Grillet kyllingebryst, Pastasalat m/kylling el. Nachos og 1 sodavand) BEGRÆNSET ANTAL PLADSER – kræver forudgående booking..!
- Den Runde Kiosk eller ”Stay or Take Away” i Tivoli Friheden fra kl. 12.30-15.00 (lækker burger og 1 lille sodavand).
- EKSTRA SPISESTED på vej i Bruuns Galleri (information følger snarest).

Venligste hilsner og velbekomme :0)
8000BlueMonday og spisestederne i Aarhus

9 + 11 =
Løs dette simple matematik spørgsmål og skriv resultatet. F.eks. 1 + 3, skriv 4.