Lunch booking til Blå Mandag i Aarhus 2019

Lunch booking til din Blå Mandag

Tilmelding til Blå Mandag

Lunch booking til Blå Mandag 2019 

Når du har købt et 8000BlueMonday-kort, skal du huske at forhåndsreservere din lunch sammen med dine venner HER PÅ SIDEN. Er I flere/mange, der skal spise sammen, bedes I venligst booke sammen.

Hvis I gerne vil spise hos Café Dalle Valle eller Café Karma i Bruuns Galleri, SKAL I booke for at være sikre på at kunne spise her, da der er et begrænset antal pladser pr. Blå Mandag. Ellers er det ikke nødvendigt at booke for at være sikker på at få noget godt at spise (men I må meget gerne, da det hjælper os i planlægningen) – I kan også blot møde op og få udleveret jeres lunch.

Bestil SENEST én uge før din Blå Mandag!
Bestilling af lunch skal foretages SENEST en uge før jeres Blå Mandag, hvis I vil have bedre mulighed for at spise sammen. Vi tager forbehold for antal siddepladser og håber på tålmodighed, da der kan være rigtig mange glade konfirmander til spisning på samme tid :0) BEMÆRK: Der er begrænset antal siddepladser hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri samt ved spisestederne i Friheden, hvorfor der ikke kan garanteres siddepladser her.

Udfyld felterne nedenfor så tjekker vi, om der er ledigt på den valgte dato og det ønskede sted. Bestilling er efter ”først til mølle princippet”. Vær opmærksom på at bestilling først er endelig booket, når du har fået tilsendt en bekræftelse retur på mail.

I kan vælge at spise lunch ét af følgende steder på Blå Mandag:

- Sunset Boulevard i stueplan i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 11.00-15.00 (lækker kyllinge- & baconsandwich, sodavand og donut).
- Café Dalle Valle på 3. sal i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 10.00-14.00 (stor brunch-/frokostbuffet og 1 sodavand) BEGRÆNSET ANTAL PLADSER – kræver forudgående booking..! 
- Café Karma i stueplan i Bruuns Galleri ved Banegården fra kl. 10.00-16.00 (vælg mellem Pasta Carbonara, Grillet kyllingebryst, Pastasalat m/kylling el. Nachos og 1 sodavand) BEGRÆNSET ANTAL PLADSER – kræver forudgående booking..!
- Den Runde Kiosk eller ”Stay or Take Away” i Tivoli Friheden fra kl. 12.30-15.00 (lækker burger og 1 lille sodavand).

OBS: Book sammen og spis sammen (vi tager forbehold for antal siddepladser, som anført ovenfor).

Med Venlig hilsen
Din Blå Mandag i Aarhus

* = disse felter er påkrævet, og du kan først vælge ”Indsend”, når disse felter er udfyldt.

Jeg (vi) ønsker at forhåndsreservere lunch på Blå Mandag
9 + 2 =
Løs dette simple matematik spørgsmål og skriv resultatet. F.eks. 1 + 3, skriv 4.