Aarhus Jazz Festival

I 2018 fyldte Aarhus Jazz Festival 30 år, og det blev fejret. Aarhus sydede af jazz i en hel uge med over 300 koncerter fordelt rundt på byens torve, pladser, telte, museer, cafeer, klubber og spillesteder. Mange af koncerterne var gratis.

Den hollandske stjerne Caro Emerald starter jazzfesten til Aarhus Jazz Festival 2019. Program for festivalen følger.

Jazz overalt i byen

Når du er til Aarhus Jazz Festival, er der musik i hele byen - fra Bispetorv til Klostertorv, Dokk1, Ridehuset og Musikhuset - du finder jazz i verdensklasse overalt i byen. Udvælg de koncerter, du ikke vil gå glip af, eller gå rundt i byen, og lad dig overraske.

Program for 2018

Programmet til Aarhus Jazz Festival var spækket med massevis af jazz-lækkerier. Blandt et af de absolutte højdepunkter til 2018-udgaven var Burt Bacharach, som du kunne opleve i Musikhuset. Du kunne også opleve Melody Gardot, der spillede sammen med Aarhus symfoniorkester. Derudover var der masser af gratis børnejazz både på Dokk1 og i Bispejazz-teltet på Bispetorv.

I løbet af ugen var der madmarked på officerspladsen og masser af gratis jazz i Ridehuset. Du kunne også komme med på en Jazz Walk, der er en tur gennem Aarhus, hvor du kunne høre byens jazz-historie.

En festival for alle 

Aarhus Jazz Festival er en smagfuld cocktail, hvor der er jazz for enhver smag. Uanset om du er til traditionel jazz, børnejazz, frokostjazz, mainstream, avantgarde eller verdensmusik, kan du finde det på Aarhus Jazz Festival.

#aarhusjazzfestival #jazz #visitaarhus

Åbningstider / Tidspunkter

13/07/2019 - 20/07/2019 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Telefon

+45 28604791

Fakta

  • Type

    • Musik
    • Festival

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.194995999
Latitude : 56.154061